Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Τα οκτώ μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες δεν κοστίζουν πάνω από 360 εκατ.

 Στέφανος Κασσελάκης

Στο πρωθυπουργό και τους ισχυρισμούς του από το βήμα της Βουλής ότι η αντιπολίτευση δεν έχει σοβαρές προτάσεις απάντησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υιοθετήσει τα οκτώ μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αλλά και «να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους "κλέβει" η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί».

Υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες. Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Μέτρα δίκαια, που ΔΕΝ κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να 
προσφέρουν στην Ελλάδα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και σημείωσε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε- βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο. Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας» υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο τελευταίος θα επισκεφτεί αύριο την Agrotica στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΘ, με το Δ.Σ. της ΕΘΕΑΣ, με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων ΣΕΑΜ, ενώ θα ξεναγηθεί σε περίπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)