Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Καρασμάνης: Ψήφισε "όχι" - Κατέγραψαν "ναι"

 https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2024-02/karasmanis-giorgos.jpg.webp?itok=MtR-idzw 

Λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, έκαναν οι υπηρεσίες της Βουλής με αποτέλεσμα, να καταγράψουν τον βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, Γιώργο Καρασμάνη στα «ναι», ενώ ο ίδιος είχε τοποθετηθεί στο «όχι».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρασμάνης ψήφισε αρχικά ηλεκτρονικά αλλά δεν επιβεβαίωσε τις επιλογές του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γυρίσει και να επαναλάβει τη διαδικασία. Τη δεύτερη φορά ωστόσο ζήτησε ο ίδιος να ψηφίσει με τον παραδοσιακό τρόπο συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο. Οι υπάλληλοι που ήταν επιφορτισμένοι με την καταγραφή των αποτελεσμάτων έκαναν λάθος και τον κατέγραψαν εκ παραδρομής στα «ναι».

Αυτό σημαίνει πως το νομοσχέδιο έγινε τελικά δεκτό με 175 «ναι», 77 «όχι» και 2 «παρών», ενώ συνολικά απείχαν 46 βουλευτές.
https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2024-02/psifos-karasmani-omofila-zeugaria-2.JPG.webp?itok=Qhji4ZCd

1 σχόλιο:

  1. Ρε μήπως είναι όλοι οι βουλευτές μας τρυπιοι λέω μήπως κουνάνε την αχλαδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)