Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ανησυχία για το Αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ

 


 ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ  και ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

 Απρόβλεπτες διαστάσεις μπορεί να πάρει το θέμα του Αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ . Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων έγινε γνωστό ότι υπάρχουν  υπερβάσεις-παραβάσεις στην άδεια που δημιουργούν κωλύματα  για την  έκδοση της άδειας λειτουργίας.

Η γνωστοποίηση μάλιστα των προβλημάτων από τον νομικό σύμβουλο της επιχείρησης , προκάλεσε την έκρηξη του πρώην δημάρχου και  τότε προέδρου της επιχείρησης ,ο οποίος υποτιμητικά και προσβλητικά αμφισβήτησε την ιδιότητα του νομικού συμβούλου.
Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης  την Πέμπτη 23 Μαίου  λήφθηκε η απόφαση να διατεθούν 10 χιλιάδες ευρώ  προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες για να μπορέσει να εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

Κανείς δεν γνωρίζει όμως  πόσος χρόνος θα απαιτηθεί. Μέχρι τότε τι θα γίνει;

Θα συνεχίσει να λειτουργεί έτσι χωρίς άδεια με τον κίνδυνο οι υπεύθυνοι  να διωχθούν ποινικά με ότι αυτό συνεπάγεται ;

 Αν κλείσει μέχρι να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας  τι θα γίνει με τους εργαζόμενους; Θα μείνουν στον αέρα;

 Στο μεταξύ στο παρασκήνιο , σύμφωνα με πληροφορίες λόγω πολιτικών αντιπαραθέσεων που έχουν ξεσπάσει κυρίως μεταξύ της σημερινής δημοτικής αρχής και της προηγούμενης, ετοιμάζονται καταγγελίες  για το θέμα της λειτουργίας , εμπλέκοντας ακόμα και τις αρχές που είναι επιφορτισμένες για τους σχετικούς ελέγχους  ότι κάνουν  δήθεν «τα στραβά μάτια»

 Το ζήτημα βέβαια είναι ότι το μάρμαρο το πληρώνει η λουτρόπολη , αλλά και η ευρύτερη περιοχή. Έτσι και το θέμα της δημοπράτησης του αναψυκτηρίου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει  τι εξέλιξη μπορεί να έχει , διότι χωρίς άδεια λειτουργίας  δεν πρόκειται να υπάρξουν  ενδιαφερόμενοι.

 Στο μεταξύ τα προβλήματα με το Εστιατόριο που έχει κλείσει είναι ακόμα  μεγαλύτερα.

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι  θεωρούν ότι θα χρειαστεί  πολύς χρόνος για να βρεθεί άκρη. ΄Ετσι λοιπόν στις πλάτες της σημερινής διοίκησης  έχουν πέσει πολλά. Από την άλλη υπάρχει και το στοίχημα  μιας άλλης πιο ευέλικτης και αποτελεσματικής πολιτικής που θα δώσει  την αναμενόμενη ώθηση μιας ευρύτερης ανάπτυξης .

Οι εκκρεμότητες που κληρονόμησε η σημερινή  διοίκηση  είναι πολλά  και βλάπτουν σοβαρά  την επιχείρηση. Η χασούρα από όλα αυτά είναι

δεδομένη και αναπόφευκτη.

Να δούμε , θα αναλάβει κανείς τις όποιες ευθύνες του αναλογούν;

2 σχόλια:

  1. Γιατί να να τα παρει ιδιώτης δεν καταλαβενω. Επιχηριση δεν δεν δεν είναι τα λουτρά. Αν δεν μπορούν να το λειτουργήσουν να πάνε να πηδηξουν από κάνα ποτάμι έκει πέρα. Τόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσει και τα δύο. Πάλι τσάμπα. Μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λουτρόπολη υπολειτουργεί.
    Ευθύνη για την σημερινή της εικόνα έχουν σημερινοί και προηγούμενοι.
    Η διαμαρτυρία - αντίδραση, πολιτών - επιχειρηματιών ανύπαρκτη.
    Οι πρόσφατες εκλογές τους δικαίωσαν.
    Μήπως τελικά βολεύει πολλούς η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση :;:;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)