Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Επιχειρηματίας με επενδύσεις σε Μύκονο και Ίο το θύμα - Το σενάριο για τον λάθος άνθρωπο

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Επιχειρηματίας με επενδύσεις σε Μύκονο και Ίο το θύμα - Το σενάριο για τον λάθος άνθρωπο
 

 

 Πώς έγινε η δολοφονία στο Ψυχικό. Προβληματισμός σχετικά με το αν ο ίδιος ήταν ο στόχος ή πρόκειται για λάθος των εκτελεστών.

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ψυχικό, όπου σημειώθηκε η άγρια εκτέλεση ενός άνδρα που επέβαινε σε ΙΧ. Το θύμα έπεσε νεκρό στις 08.23 το πρωί της Τρίτης, καθώς δέχτηκε πάνω από 8 πυροβολισμούς εντός του αυτοκινήτου, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για πολλά πυρά.

Η μαφιόζικη εκτέλεση στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

psixiko2 48cb6

Το θύμα, που δεν είχε ποινικό μητρώο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν επιχειρηματίας, περίπου 45 ετών και διέθετε ένα πολύ γνωστό γραφείο με παροχή τεχνικών και μηχανικών συμβουλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει πρόσφατα ένα πολυτελές σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ είχε κάνει επενδύσεις σε Μύκονο, Ίο και Κηφισιά.

Αποτελούσε στόχο ή έγινε λάθος;

Προβληματισμός επικρατεί στις Αρχές σχετικά με το αν ο ίδιος ήταν ο στόχος της μαφιόζικης επίθεσης ή πρόκειται για λάθος των εκτελεστών.

Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε και έπεσε νεκρός ανήκε στον συνεργάτη του, με τους Αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο ο στόχος των εκτελεστών να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα.

Πώς έγινε η εκτέλεση;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)