Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥ KICK BOXING Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2024 κατακτώντας 2 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Οι αγώνες έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ στην Αθήνα το τριήμερο 28-29 & 30 Ιουνίου με συμμετοχή 1500 αθλητών.

Ο αθλητής του συλλόγου Εμμανουηλίδης Γιάννης κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στα αγωνιστικά στυλ LOW KICK και Κ1 RULES , με εμφανή αγωνιστική διαφορά από τους αντιπάλους του ενώ επιλέχθηκε και εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα και θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό αλλα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KICK BOXING, στην κατηγορία των εφήβων. Και τα δύο αγωνιστικά στυλ μοριοδοτούνται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επίσης ο αθλητής του συλλόγου Μπερίτζε Ανδρέας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του ενώ ο αθλητής Κιτσόπουλος Σωτήρης τερμάτισε στην 4η θέση καθώς και οι δύο αγωνίστηκαν δυναμικά.

Ο προπονητής τους Μάστερ Ινδόπουλος Δημήτρης συνεχάρη τους αθλητές του για την εμφάνισή τους και την συμμετοχή τους στο Πρωτάθημα και σημείωσε ότι ο Εμμανουηλίδης είναι ένα ταλέντο στον χώρο του KICK BOXING σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και επίσης αποτελεί παράδειγμα για τους συναθλητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)