Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Κατάπτυστη και ψευδεπίγραφη ανακοίνωση των Λουτρών Πόζαρ

 

 

 


Υποτιμούν την κοινή νοημοσύνη

ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ 


 Με μια περίεργη  ανακοίνωση που αρχικά έστειλε επιλεκτικά  η διοίκηση των Λουτρών , υποτιμά την κοινή νοημοσύνη  ,γνωστοποιεί την επανέναρξη τμημάτων της λουτρόπολης. Εμμέσως πλην σαφώς επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση για όλα τα κακώς κείμενα καθώς και το κλείσιμο επί ένα μήνα σε όλες τις πισίνες . Δεν γίνεται πουθενά λόγος για τα αποτελέσματα των αναλύσεων των νερών , για τα οποία είχε μιλήσει ο ίδιος ο δήμαρχος στην συνάντηση επαγγελματιών στο Λουτράκι. Η λουτρόπολη δεν  έχει να φοβηθεί  τίποτα από την αλήθεια , αλλά  μόνο από περίεργες συσκοτίσεις και τέτοιες παραλείψεις . Στην ανακοίνωση , που δεν ταιριάζει σε μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους  γίνεται λόγος περί ανέμων και υδάτων. Οι μαθητευόμενοι μάγοι  μέσα σε λίγες αράδες  καταδεικνύουν την ασχετοσύνη τους. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό . Το χειρότερο είναι ότι δίνουν την εντύπωση ότι είναι αλαζόνες και δεν  θέλουν να μάθουν τίποτα γιατί θεωρούν ότι τα γνωρίζουν όλα.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας στη Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ είναι και πάλι ανοιχτές για το κοινό από σήμερα Παρασκευή 9/8 ! Μετά από ένα διάστημα που ήμασταν κλειστοί για εργασίες συντήρησης, (Σ.Σ.  γιατί δεν κατονομάζονται συγκεκριμένα ποιες;)είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και πάλι, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

 

Οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν τη βελτίωση και αναβάθμιση των εξοπλισμών μας, με σκοπό να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση για τους επισκέπτες μας. ( Σ.Σ. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν ήταν ασφαλείς  ούτε παρείχαν τέτοιες ανέσεις. Οι προηγούμενες διοικήσεις παίζανε με την ασφάλεια των επισκεπτών ;) Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την αυτοαξιολόγηση( σ.σ.   πραγματικά είναι ευρηματικός ο όρος . Δηλ. θα αυτοαξιολογούνται από μόνοι τους , καταργώντας φορείς και άλλους αρμόδιους. Και το κυριότερο   δεν θα έχουν καμία άποψη οι επισκέπτες;) και τη διαρκή αυτοβελτίωση των υπηρεσιών μας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δικές σας παρατηρήσεις.

 

Η Διοίκηση αποφάσισε να επαναλαμβάνει ετησίως τις διαδικασίες καθολικής συντήρησης όπως συνέβη το διάστημα αυτό.( σ.σ.  Ακόμα και αν δεν χρειάζονται;)Πέραν αυτού, σας διαβεβαιώνουμε ότι όποτε κρίνεται απαραίτητο,(σ.σ. από  ποιους;) θα τίθεται σε αναστολή λειτουργίας οποιαδήποτε εγκατάσταση χρήζει συντήρησης, πάντοτε υπό το πρίσμα της προσφοράς της καλύτερης δυνατής εμπειρίας σε σας,

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού του δήμου μας, για τη συνεχή υποστήριξη και το συντονισμό στις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της συνολικής μας εικόνας.(  σ.σ. Μάλλον ζούνε σε άλλο κόσμο , αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν καταφέρει να αγανακτήσουν όλους τους επαγγελματίες που τους έσυρε τα πλείστα όσα)

 

Η ομάδα μας ( σ.σ. δηλ φτιάξανε ομάδα; Από ποιους αποτελείται   και τι πρεσβεύει;. Καταργεί με λίγα λόγια καταστατικό , μετόχους της επιχείρησης κλπ. ) είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

 

Σας περιμένουμε!

 

Με εκτίμηση,

 

Η Διεύθυνση της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ

 

 

 

 

10 σχόλια:

  1. αμπρε νικο ντδοσε λιγο......ντα νε τε λαιατ κουτσινια τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αποχετευτικό των εγκαταστάσεων απομονώθηκε από τις πηγές θερμού ύδατος; Ναι ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να απομονωθεί; Είναι ιαματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να τεπ τι ντάντε νόγκου, ζα τα λάης τάκα πουρτναντένο κούτσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλήστε τούρκικα ο δήμαρχος δεν σας καταλαβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Belediye başkanına aferin. Peki onları atladı

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε . Θέλουμε την αλήθεια & επειδή δεν ήμαστε κουφοί ούτε τυφλοί. δεν είδαμε καμμιά εργασία συντήρησης.Η Διοίκηση & μια παρέα του Δήμου υποτιμούν την νοημοσύνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις ακόμα κάκκαλα!: Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση. Δεν όλοι ιθαγενείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως σας ετοιμάζουν να τα ξεπούλησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)