Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Αρνήθηκαν να απαντήσουν στα αίτημα χορηγίας στον Σύνδεσμο ιαματικών πηγών Ελλάδας .

 

               

Ενώ η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ δίνει χορηγίες σε χρήμα σε αναρίθμητους συλλόγους , δεν έκανε το ίδιο και με τον Σύλλογο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που δίνει εδώ και χρόνια αφιλοκερδώς αγώνες για τον ιαματικό τουρισμό. Αρνήθηκε μάλιστα και να απαντήσει σε σχετικό αίτημα , ‘όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

 Εκδήλωση του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας συλλόγου 11/10/2024

Ενώ όπως κάθε χρόνο ζητάμε για λόγους προβολής από τις ελληνικές λουτροπόλεις κάποια προσφορά για την παραπάνω εκδήλωση

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ελάχιστες λουτροπόλεις μας προσφέρουν κάτι.
Εδώ και μέρες με επιστολή μου ζήτησα από τον δήμαρχο του δήμου Αλμωπίας να ενημερώσω το προεδρείο των ιαματικών πηγών Πόζαρ για το παραπάνω αίτημα.

Ο δήμαρχος μου είπε να στείλω την επιστολή στα λουτρά για να πάρουν απόφαση και ενώ αυτή η επιστολή στάλθηκε και στα λουτρά στο γραφείο προέδρου.

Μετά από μέρες μας παίρνει μια υπάλληλος από τα λουτρά και μας ζήτησε να ξανά να στείλουμε την επιστολή για να αποφασίσουν για το μεγάλο αυτό θέμα.

Η εκδήλωση του συλλόγου θα γίνει αύριο ημέρα Παρασκευή 11/10 στο πλανητάριο και εμείς ακόμα περιμένουμε όχι την προσφορά αλλά τουλάχιστον την απάντηση.

Δήμαρχε εκείνο που χρόνια αγανακτούμε είναι η γραφειοκρατία
και για αυτό δεν πάμε καλά.


 


Η μελέτη για τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας εδώ και τέσσερα χρόνια πάει από υπουργείο σε σε υπουργείο και από Περιφέρεια σε Περιφέρεια με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ανάδοχος και το έργο  να το εγκαταλείψει που ήταν μια τεράστια  προσπάθεια που κάνουμε εδώ και χρόνια .

Δυστυχώς αυτή είναι η γραφειοκρατία που ξεκινάει από τα απλά πράγματα μέχρι και τα μεγάλα και αυτήν  και για μια ακόμη φορά θέλω να κάνω αυτήν την ενημέρωση που είναι και μια καταγγελία μου.
Όσο για την προσφορά τους ευχαριστούμε πάντα θυμάμαι τους αγώνες που κάναμε και για αυτήν την λουτρόπολη..


Ο Πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης

Θεσσαλονικη 10/10/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)