Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣ

ΤΟΝ άνθρωπο που προσπάθησε να τον βοηθήσει από τους εξαγριωμένους οπαδούς του Ατρόμητου  Κωνσταντίας ,τον Δημήτρη Θεοδωρίδη ,'ΤΎΛΙΞΕ ' σε μία κόλλα χαρτί ο διαιτητής Καρυπίδης. Η διοίκηση  της ομάδας ήδη κατέθεσε τις απόψεις της γραπτώς . Ζητά συγνώμη ,ενώ διυκρινίζει οτι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα  επεισόδια.


     Με αφορμή την ανακοίνωση των διαιτητών σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του νομού,ο Ατρόμητος οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση.
     Όλα τα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο των Τσακώνων είναι καταδικαστέα απο όλους και φυσικά και απο εμάς.Εν συνεχεία κανένας παίχτης,όπως και παράγοντας του Ατρομήτου δεν κινήθηκε βίαια προς τον διαιτητή με σκοπό να τον χτυπήσει και όλα ήταν στα πλαίσια των διαμαρτυριών και για αυτό μόνο να οριστεί ποινή.Οι παράγοντες κινήθηκαν με σκοπό μόνο να τον προστατεύσουν,αλλά όποιος κάνει και καλό στο τέλος βρίσκει και τον μπελά του.
     Αναγνωρίζουμε την δυσχερείς θέση που βρισκόμαστε αλλά απαιτούμε να σεβαστείτε την ιστορία μας αφού δεν σέβεστε εμάς και όλα να κριθούν χωρίς άλλα ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί ποτέ δεν βγάλατε μια ανακοίνωση για συμπαράσταση σε κάποιο σωματείο που αδικήθηκε τρανταχτά από κάποιον διαιτητή.
     Στην ομάδα αγωνίζονται πιτσιρίκια 15 και 16 ετών και δεν νομίζουμε να είναι αυτά,που μόνο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ παίζουν,υπεύθυνα ώστε να εξοντωθούν οι προσπάθειες της μέχρι τώρα χρονιάς.

4 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΧΑΗΛΙΔΗ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΤΕ
    Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΜΑΕΙ
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΠΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ..ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΙΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ν0ΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΤΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.Ολοι πραγματικά ξέρουν τι έγηνε και το πόσο βάσιμες είναι οι κατηγορίες του διαιτητή.Καταδικαστέα όλα,ναι συμφωνούμε,αλλά απο κει και πέρα δεν μπορείς να πέρνεις ένα χαρτί και άντε όποιον πάρει η μπόρα με μυνήσεις.ΟΧΙ,έκανε 3 μυνήσεις ο διαιτητής και όλες άστοχες,σε αθώους.Θα τιμωρηθεί για αυτό.Και σεις κύριε Μιχαϊλίδη γνωρήζετε προσωπικά τα άτομα αυτά,πάρ'τε υπεύθυνη θέση και όχι να είστε συνένοχος σε αυτή την απάτη που πάει να γίνει.Να τιμωρηθούν μόνο οι πραγματικοί ένοχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti einai o mixailidis???? xaxxaax mono sumferon kai tpt parapanw tpt ma tpt to paizei dithen les k einai kapoios!!! ante geia re den ntrepeste tpt den seveste to idrwta ton paidiwn pou agwnizontai k me mia sfirixtra diamorfwnete apotelesma panta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)