Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αναγέννηση – Κοζάνη 3-3 Ιδανικός αυτόχειρας η Αναγέννηση

 

Πλούσιο θέαμα , πολλά γκολ επιφύλαξε ο αγώνας της Αναγέννησης με την Κοζάνη το τελικό  3-3 αδικεί την Αναγέννηση που προηγήθηκε με 3-1 στο σκορ και ισοφαρίστηκε στο 3’ λεπτό των καθυστερήσεων από τους φιλοξενούμενους.


Το παιχνίδι ήταν από τα πιο όμορφα σε θέαμα και φάσεις που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η Κοζάνη ξεκίνησε καλύτερα πίεσε έχασε ευκαιρίες με την Αναγέννηση να ανεβάζει σιγά, σιγά την απόδοση της πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ, Η ομάδα των Γιαννιτσών  έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο από το 50’ έως το 70’ όπου πέτυχε άλλα 2 γκολ και ήταν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Εκεί κάπου οι παίκτες των Γιαννιτσών νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε και έσβησαν μηχανές, δέχθηκαν ένα παιδικό γκολ από την Κοζάνη  στο 72’ και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκαν και ακόμα ένα στις καθυστερήσεις χάνοντας το αβαντάζ για την είσοδο τους στα  μπαράζ ανόδου. Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση  σε μερίδα φιλάθλων που γιούχαραν για αρκετοί ώρα τους παίκτες για την απρόσμενη γκέλα.

Πάντως η ομάδα της Κοζάνης αδικεί το εαυτό της με την βαθμολογική συγκομιδή που έχει μια που ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα από τις καλύτερες που πέρασαν από τα Γιαννιτσά.

Φάσεις και γκολ

Στο 5’ δυνατό σουτ του Σουλίδη , έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Βούρας.

στο 8' ο Τοπούζης θα βγάλει αντεπίθεση για την Κοζάνη θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει υποχρεώνοντας τον Λαμπρόπουλο σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 21’ κοντινό σουτ του Κάλφα μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 28’ όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον παναγιωτόπουλο , εντυπωσιακή απόκρουση και κόρνερ από τον Βούρα.

Στην επόμενη φάση ο τοπουζης βγαίνει τετ α τετ με τον Λαμπρόπουλο, ο νεαρός πορτιέρο της Αναγέννησης τον πρόλαβε σώζοντας την ομάδα του.

Στο 39’ σέντρα του Πεχλιβανίδη μέσα στην περιοχή, βρίσκει τον θανόπουλο, που από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στο 41’ σέντρα του Αποστολόπουλο κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Χασάνογλου πέρασε άουτ.

Στο 46’ ο Παπαδόπουλος Κ, έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Λαμπρόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 53’ σουτ Χασάνογλου έδιωξε σε κόρνερ ο Βούρας.

Στο 60’ ο θανόπουλος πάσαρε στον Ιορδανίδη Γ’ που μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στην ρίζα του δοκαριού και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα  της Κοζάνης πετυχαίνοντας το 2-1.

Στο 62’ ο Σουλίδης σέντραρε στον Θανόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 3-1.

Στο 65’ νέο σουτ του Ιορδανίδη Γ. πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 72’ σέντρα Τοπούζης ο Ηαμάτης με κεφαλιά ανενόχλητος μείωσε σε 3-2.

Στο 74’ ο Τοπουζης πιάνει το σουτ υποχρεώνοντας τον Λαμπρόπουλο σε εντυπωσιακή  απόκρουση

Στο 79’ δυνατό σουτ του Καραμανλή έδιωξε σε κόρνερ ο Βούρας.

Στο 90+2 ο Ο Μκριτσιάν μετά από κόρνερ στην αναμπουμπούλα με προβολή ισοφάρισε σε 3-3.





ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρασατζής (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπουτζουκίδης, Χατζηνάκος (Δράμας)
Κίτρινες :Τρίψας(30’),Μκριτσιαν (50’), Σουλίδης (70’), Παπαδόπουλος (90)

Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Θανόπουλος, Ιορδανίδης Γ, Σουλίδης. Από την ομάδα της Κοζάνης οι Τοπούζης , Βούρας, Μκριτσιαν

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπρόπουλος,Αποστολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ιορδανίδης Ν., καραμανλής, Βέργος, Χασανογλου, Ιορδανίδης Γ(90’ Προβατίδης), Σουλίδης(75’ Μητσικας), Θανόπουλος, Παναγιωτόπουλος(82’ Στεφανίδης).

Κοζάνη: Βούρας, Τρίψας(71’Βασιλεβιτς), Κάλφας, Μκριτσιαν, Λάλλος, Παπαδόπουλος, Ηαματας, Κυριακίδης, Τοπουζης, Γκοβας(67’ Πάλλας), Μαρκόπουλος(68’ Χριστοφορίδης)



Γιώργος  Χατζηχρήστος

Foto www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)