Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΤΣΑΚΩΝ-ΠΙΠΕΡΙΑΣ

 Σ την τακτική  συνεδρίαση  της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου  Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  και  στην αίθουσα  συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου την   του  μηνός Μαΐου  έτους  2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα   21:00  (9  μ.μ.),  τίθεται  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα της  ημερήσιας διάταξης:

«Κατασκευή  κόμβων  στις διασταυρώσεις Αριδαίας - Τσάκων – Πιπεριάς και περιφερειακού Αριδαίας».
 


                     

        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
       ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ



        ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
        ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΛΜΩΠΙΑΣ
               ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                    Με νεώτερη ανακοίνωση η ημερομηνία άλλαξε  από Παρασκευή σε Πέμπτη λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων του μελετητ'η.                                               
         

11 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΟΥ "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΚΟΜΒΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασόη,καλοι οι κομβοι αλλα δεν κολας και κανενα πλακακι απο αυτα του πεζοδρομου και τησ πλατειασ; οταν βρεχει γινομαστε μουσκεμα ρε φιλε. δες την καθημερινοτητα μας καπεταν-Πασοη! καλα τα οραματα καλα τα σχεδια αλλα δημαρχε μολις φορεσα τα ρουχα μου,καθαρα και ωραια ,με τα πλακακια σου κυριε εγινα ΧΑΛΙΑ---ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.Το ακους:κανε κατι ρε γαμοτο.Ντροπη. που ζουμε καπεταν-Πασόη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΗ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 2,08 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ,ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΥΓ.: ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΤΙΚΑ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΙΝΕΙ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ "ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ" ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ; ΦΙΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΡΑ Η ΟΥΣΙΑ. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΦΤΙΚΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ .ΜΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΠΑΣΟΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ?
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΓΕΙΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ?
    ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό ανώνυμο μέλος της επιτροπής διαβούλευσης

    Αυτή η επιτροπή είναι ένας καινούριος θεσμός στα δημοτικά πράγματα και ασφαλώς όλοι όσοι συμμετέχουμε θα πρέπει τουλάχιστον, σ΄ αυτά τα πρώτα βήματα να παρέχουμε την πλήρη στήριξη μας και όχι να την αφορίζουμε και να την ευτελίζουμε ανώνυμα . Αυτή η επιτροπή δίνει την ευκαιρία σε κάθε δομή της κοινωνίας είτε είναι σύλλογος είτε απλός πολίτης ,να εκφράσει ευρύτερα τις απόψεις του ,οι οποίες θα χανόντουσαν σε επίπεδο καφενείου η στενού συντεχνιακού περιβάλλοντος και οι οποίες δεν είναι κατ ανάγκη κακές . Πολλές ίσως από αυτές είναι άμεσα εφαρμόσιμες με ωφέλιμα αποτελέσματα για τον τόπο μας .
    Όπως ίσως θα έπρεπε να γνωρίζεις ,κάθε ομάδα για να αποκτήσει συνοχή και να αρχίσει να αποδίδει περνάει πρώτα από ένα στάδιο αμυντικότητας (γνωριμία μελών, δημιουργία υποομάδων ,διαφωνίες κλπ) ,μέχρι να ωριμάσει, ώστε οργανωμένα(αφού αποκτήσει μια άτυπη δομή πχ ένα συντονιστικό) , να προτείνει αυτή την ατζέντα των θεμάτων και όχι να της την επιβάλλουν , από την στιγμή μάλιστα που η φύση της είναι επιτελική καθώς και συμβουλευτική .
    Όσον αφορά το θέμα του κόμβου, είναι ένα πρόβλημα διαπιστωμένο από την κοινωνία, με το οποίο έπρεπε να ασχολούνται ειδικοί και για το οποίο θα έπρεπε να βρεθεί λύση (χθες). (Το μόνο θετικό στην συνεδρίαση είναι ότι θα ακουστεί η φωνή ενός ειδικού)
    Άλλα είναι τα σοβαρά θέματα ,που πρέπει να τεθούν στην ατζέντα της επιτροπής διαβούλευσης και να συζητηθούν χωρίς παραταξιακές αγκυλώσεις, ώστε να μάθει επι τέλους ο κάθε φορολογούμενος πολίτης της Αλμωπίας τι και ποιος έφταιξε για την οικονομική κατάντια του δήμου μας . Κάνω αυτήν την αναφορά με αφορμή την αρχή μίας λαίλαπας οικονομικών απαιτήσεων από πολίτες , τις οποίες μάλιστα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ο δήμος μας , με απώτερο αποτέλεσμα να έχουμε το θλιβερό φαινόμενο των κατασχέσεων.

    Κιουλπεγιάζης Αγάπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΦΤΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΠΑΡΑΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)