Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


Στο αμφιθέατρο συνεδριάσεων της περιφέρειας  (Νομαρχίας) στην Έδεσσα, παρουσία παλαιών και νέων  προπονητών  του νομού, πραγματοποιήθηκε  

η πρώτη  ημερίδα  ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. ( για πρώτη φορά στην ιστορία της, ύστερα από πρόταση του Σάββα Παπαδόπουλου Αʼ Αντιπροέδρου της Ένωσης ).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ΠΕΛΛΑΣ  Κ. Νουσηκύρου Αλκιβιάδης καλωσόρισε  τους φιλοξενούμενους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  κ. Διονύση Ψωμιάδη  , αυτή την φορά ως εισηγητή , όπως και τους λοιπούς εισηγητές  κκ Ζιώγα Γεώργιο διδάκτωρ έργοφυσιολόγο του «SPORTS CLINIC» , Θόδωρο Ελευθεριάδη  γυμναστή  προπονητή ΕΠΟ, με UEFA  Prof.  και  Πέτρο Πασσαλή υπεύθυνο προπονητή μικτών ομάδων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ .



Στην άκρως ενδιαφέρουσα  παρουσίαση  που έγινε με στόχο την  επιμόρφωση των προπονητών επί των νέων δεδομένων στο χώρο του ποδοσφαίρου, οι εισηγητές  έπεισαν πως η επιστημονική στήριξη  στο ποδόσφαιρο δεν είναι θέμα μοντερνισμού, αλλά αναγκαιότητα ,αν θέλουμε να συμμετέχουμε στην εξέλιξη του.

Ιδιαίτερα οι νέοι τεχνικοί του νομού κερδίζοντας την συναίνεση και του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας,  ζήτησαν την συνέχιση παρομοίων εκδηλώσεων που διευρυνουν τον ποδοσφαιρικό ορίζοντα  των προπονητών και παραγόντων στην Πέλλα.

1 σχόλιο:

(3)