Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΩΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

Ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Β. Ελλάδος Ν. Φώτος απαντά σε δημοσιεύματα των "10 ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ"  επιλέγοντας συγκεκριμένο blog , προφανώ ς της αρεσκείας  του.
Αυτό όμως έχει λίγη σημασία καθώς εξαπολύει επιθέσεις σε 10  ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ  , τους οποίους μάλιστα και απειλεί . Από την απάντηση δίνει την εντύπωση ότι τους γνωρίζει, αλλά παρ όλα αυτά δεν τους κατονομάζει: Συγκεκριμένα  μεταξύ άλλων αναφέρει:

Μέσα από blogs, του Νομού Πέλλας ,αποφάσισαν να συνεχίσουν την εκφοβιστική, συκοφαντική και προβοκατόρικη εκστρατεία, κάποιοι «άγνωστοι», που προσπαθούν να δώσουν αξία στα γραφόμενα τους, εκμεταλλευόμενοι το κύρος και την τιμή του ΟΝΝΕΔΙΤΗ, σε αντίθεση με την απαξίωση που θα εισπράξουν αν υπογράψουν με τα ονόματα τους και την ΑΛΗΘΙΝΗ τους ιδιότητα. Μετά τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές,

Και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που πέτυχαν οι υποστηριζόμενοι από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συνδυασμοί, κυρίως στη ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (υπενθυμίζω 2 από τις 3 περιφέρειες, πρώτη θέση στους 14 από τους 16 Νομούς, νίκη και δημαρχία στις 9 από τις 16 πρωτεύουσες Νομών), κάποιοι ξεκίνησαν ένα βρώμικο πόλεμο, πάντα ανώνυμα, πάντα κρυμμένοι, με απειλητικά τηλεφωνήματα, επαίσχυντα δημοσιεύματα, και ψεύτικες καταγγελίες.

Στόχος τους οι οργανώσεις του κόμματος, τα θεσμοθετημένα όργανα, καθετί που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια τους που είναι να βλάψουν και να ανακόψουν την πορεία του κόμματος.

Όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. 

Δεν είναι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, γιατί ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ παρεμβαίνει και αγωνίζεται, ενάντια στο Μνημόνιο, στην ανεργία, στην εγκατάλειψη της περιφέρειας (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νομός Πέλλας), δίπλα στο απλήρωτο αγρότη, τον φοιτητή που δυσκολεύεται να σπουδάσει, τον νέο επαγγελματία που κλείνει το μαγαζί του.

Σαν ένα από τα πρώτα μέλη της ΟΝΝΕΔ και με υπέρ δεκαετή αγωνιστική δράση και γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης διαχρονικά των μελών της, μπορώ να πω με βεβαιότητα, το πιστοποιεί αυτό και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ του Νομού, ότι πίσω από τους 10 ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που τάχα υπογράφουν την επιστολή, κρύβονται άνθρωποι και συμφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με τη νεολαία και το κόμμα της Ν.Δ.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι και εγώ, όπως και ΟΛΟΙ οι άνθρωποι που εμπιστεύθηκε και τίμησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και αυριανός πρωθυπουργός, συνεχίζουμε το έργο μας, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΦΡΟΝΙΜΑ (όπως μας προτρέπουν οι συκοφάντες), ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς και προσωπικές επιλογές μέχρι την τελική νίκη, που θα είναι μια κυβέρνηση που θα φέρει ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους Έλληνες.

Δεν θα ανοίξουμε δημόσιο διάλογο με κουκουλοφόρους.

Η επόμενη απάντηση μας θα δοθεί, εάν συνεχιστούν οι προκλήσεις, στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου είναι το φυσικό περιβάλλον των ανθρώπων της νύχτας.

Η ανωνυμία δεν θα σας σώσει.


Νίκος Φώτος
Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού
Υπευθ Βορείου Ελλάδος

2 σχόλια:

  1. OYTE EΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ,ΝΙΚΟ ΦΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, άμυαλο δασκαλάκι της απελπισίας,ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΙΚΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΝ ΦΩΤΟΥΚΙΧΩΤΗ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ"ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΩΘΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΙΚΟΛΑ,ΔΙΩΧΝΕΙΣ,ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΕΝΣΠΕΙΡΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ,ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ"ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ω!"ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ. Η ΠΕΛΛΑ ΧΩΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)