Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ SUPER LEAGE ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ




Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου βρέθηκε την Κυριακή η παιδική ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, με παίκτες γεννηθέντες το 1996 και το 1997 και στο πλαίσιο της παραμονής της έδωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου που προπονεί ο Σωτήρης Θεοδώρου.

Τα παιδιά γευμάτισαν στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων και ξεναγήθηκαν στους χώρους από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Τάκη Μιχαλέτο, τον Σκάουτ Τόλη Αποστόλου και τον προπονητή της ομάδας Κ-17 Σωτήρη Ρίζο. Επίσης οι γονείς που συνόδεψαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και ο πρόεδρος του Αλμωπού Αριδαίας Χρήστος Τουμανίδης ενημερώθηκαν για τη δουλειά που γίνεται στις Υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος και συζήτησαν με τους ανθρώπους της ομάδας μας για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.
Παιδιά και γονείς φιλοξενήθηκαν από την ΠΑΕ και παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια αναχώρησαν για το ταξίδι της επιστροφής έχοντας ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο τα παλικαρακια χασανε αλλα αξιζαν το διπλο ηταν σαφως καλητεροι (μας εκαψε ενας αμυντικος μας ενα χαζο παιδακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)