Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ακυρώνουν έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής στην Αριδαία



Στην  ακύρωση έργων της θητείας του Πέτρου Ζέρζη  πρόκειται  να προχωρήσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας ,που συνεδριάζει τη Μεγάλη  Τρίτη .
 Στη σχετική πρόσκληση δεν αναφέρονται οι λόγοι.. Στο μεταξύ κύκλοι  της Δημοτικής Αρχής αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν υποψίες  για μία σειρά έργων  οτι δεν έγιναν ,αλλά προχώρησαν οι διαδικασίες για την πληρωμή τους . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δημοτική αρχή προτίθεται να προχωρήσει σε ενδελεχείς ελέγχους και έρευνα.
Η ακ’υρωση αφορά τα παρακάτω έργα:


Ακύρωση της αρίθμ. 165/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση -Ασφαλτόστρωση εισόδου Προμάχων,οδού Βορειανατολικά του Οικισμού, οδού Νοτιοδυτικά του Οικισμού”

Ακύρωση της αρίθμ. 382/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Έδρας και Τ.Δ. ”

Ακύρωση της αρίθμ. 383/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση πάρκου και παιδικής χαράς στην περιοχή Γιόλη Μαχαλά Τ.Δ.Λουτρακίου”

Ακύρωση της αρίθμ. 49/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Δ.”

9 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;Ή ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ [ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ] Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΠΟΝΗΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. ΗΤΑΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ" ΣΕ ΑΥΤΑ.ΖΕΡΖΗΣ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giosoy pasoi akhronhs erga ton promaxon alla prosexe mhpos se akyroson kai h promaxiotes giath se chfhsan pera ths hdeologias na mhn ta jexname dhmarxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεε ΠΑΣΟΗ Δημήτρη αν υπάρχουν υποψίες για ατασθαλίες στέιλτους τους αδιάβαστους(τον πρωην φωτογραφιάκια δήμαρχο μαζί με τους παρατρεχάμενους του μαμαλακη,παπακ/νου κλπ).Μην τους λιβανίζεις άλλο.μία και καλή καθάρισέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ (ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ) ΚΡΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΟΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ... 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ,ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ,ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΥΘΕΝΑ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ; ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΤΩΝ 2.26 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΙΝΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΖΕΡΖΗ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. akirosi pedikis xaras mporoyme ta oyiskia apo ta panigiria toy loytrakioy den mporoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)