Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΖΕΡΖΗ –ΜΠΙΝΟΥ

Εκεί  που δεν αντάλλασσαν καλημέρα ,οι δύο πρώην δήμαρχοι Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης και Χρήστος Μπίνος ,
μετά από χρόνια βρέθηκαν μαζί δημόσια. Μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας  κάθησαν στο ίδιο τραπέζι  σε καφέ της Αριδαίας. Προφανώς  τους…ενώνει ο Νίκος Αποστολίδης που είναι καταπέλτης κατά του Πέτρου Ζέρζη,  ενώ τον τελευταίο καιρό αποστασιοποιήθηκε πλήρως από τον Χρήστο Μπίνο με το ψηφοδέλτιο του οποίου εκλέχτηκε.
΄Αλλωστε είναι γνωστή και η θέση που είχε εκφράσει προ διμήνου δημόσια για  τις ερχόμενες εκλογές :Ούτε Ζέρζης ,ούτε Μπίνος

6 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΖΕΡΖΗΣ ΟΥΤΕ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ Α-Π-Ο-Σ-Τ-Ο-Λ-Ι-Δ-Η; Σαμαντη εισαι και πολυ πονηρος,σκετος Λουτρακιωτης. Σιγουρα θελεις μια και εξω εκλογη,απο την πρωτη Κυριακη, του ΠΑΣΟΗ. Καλλιεργεις ομορφα το κλιμα για Αποστολιδη ως υποψηφιου.ΜΠΡΡΡΡΡΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ μπρρρρρρ. και μετα ξυπνησε ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ. νωρις-νωρις σχεδια για σωτηρια του πασοη.Αυτος Πετρο ετσι οπως παει,δεν θα σωζεται με τιποτε,ουτε με Παρουτογλου.Παντως Μπινος-Ζερζης δεν συνυπαρχουν.Μην ανυσηχεις. Ο πολιτικος πολιτισμος ολων των ανθρωπων δεν βλαπτει κανεναν.Ζερζης,Μπινος ειναι διαφορετικοι ανθρωποι,συνεργασια δεν προβλετεται,δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει. τελος.ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ; Κοιμησου λοιπον ηηηηηησυχα. κοιμησου και η τυχη σου δουλευει. Ο Πασοης δεν θα το ξεχασει,θα ανταμοιψει την προσπαθεια που κανεις. ΘΑ βρει τροπο. Αξιος λοιπον. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαντη αυτοι οι δυο ειναι διφορετικοι ανθρωποι,διαφορετικοι χαρακτηρες.Δεν μπορουν να συνυπαρξουν,εστω και θα το ηθελαν.Μη φοβασαι λοιπον,δεν κιδυνευει ο Πασοης απο μια τετοια συνεργασια.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙς. Ο πασοης κινδυνευει απο τον εαυτο του και μονο. Πιστψε με ετρεξα για αυτον τον ανθρωπο,αγωνιστηκα,αλλα σημερα ο ανθρωπος εγινε αγνωριστος,αλλαξε πολυ,δεν τον αναγνωριζεις.Φαινεται οτι οι νεοι συνεργατες του τον επηρεαζουν παρα πολυ,ή ο ιδιος ηταν ανωριμος για αυτο το αξιωμα. Ασε λοιπον αυτους [ΜΠΙΝΟ-ΖΕΡΖΗ] και μη βαζεις ιδεες.Προωθησε υποψηφιοτητα Αποστολιδη.Μου φαινεται πολυ εξυπνη ιδεα.Εισαι οντως δασκαλος-δημοσιογραφος. δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια.Πιστευω να το "περασεις" το κειμενο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι οσοι διαβαζουν ολα αυτα τα κειμενα γνωριζουμε οτι οι αξιοι της πολης και της περιοχης μας,ΔΕΝ ειναι εκλεγμενοι,ΔΕΝ εχουν ποστα,αλλα εχουν αποψη θεση και προοπτικη που θα την παρουσιασουν οταν πρεπει και θελουν.
    Δηλαδη:ο νόμος της Αλμωπίας ειναι απλος και γνωστος: πηρες αξιωμα? θα υποφερεις.Με καποιον τρόπο, σε καποια στιγμη, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα υποφερεις.
    Αυτος ειναι ο νόμος της Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΖΕΡΖΗΣ-ΜΠΙΝΟΣ-Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΟΣΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ?
    ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ.
    ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
    ΑΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)