Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΟΛΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ’ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ;


ΕΝΑ περίεργο σενάριο άρχισε να κυκλοφορεί σχετικά με την μη ψήφιση του ισολογισμού της
Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  από την γενική συνέλευση των μετόχων, που είναι το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , και την αναβολή του θέματος.
Σύμφωνα με τον νόμο δεν αποκλείεται η Επιχείρηση να πάει υποχρεωτικά σε διαχειριστικό  έλεγχο. Σύμφωνα με αυτό το περίεργο σενάριο  η επιχείρηση θα κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος
 ,με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την επιχείρηση ,όσο και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή .
Την εκδοχή αυτή την μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη   ,ενώ παράλληλα ερευνούμε για την βασιμότητά της.
Οι περίεργες  πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο  ότι όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ καλά στημένη  και εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια.

1 σχόλιο:

  1. η πονηρια του δημαρχου πασοη ειναι χωρις ορια. ο iδιος δεν τολμα να παρει αποφασεις,βαζει παντα καποιον αλλον μπροστα. για αυτα που γραφεις ΣΑΜΑΝΤΗ τα πραγματα ειναι πολυ-πολυ απλα: Αν ΖΕΡΖΗΣ εκλεψε, να παει ΦΥΛΑΚΗ. Αν ο ΖΕΡΖΗΣ δεν πληρωσε το ΙΚΑ και ζημιωθηκε ο δημος, να ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.Αν ο ΖΕΡΖΗΣ δεν πληρωνε φορους, να παει ΦΥΛΑΚΗ.Αν ο ΖΕΡΖΗΣ πληρωνε με μαυρα, να παει φυλακη.Αν , Αν, Αν για ολα, να παει φυλακη. Ομως για να γινει αυτο, πρεπει ο πασοης να σταματησει το κρυφτουλι.Πρεπει με ευθυνη του να τα παραπεμψει ολα [ΟΛΑ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΕΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ] στους ελεγκτες δημοσιας διοικησης και στο ΣΔΟΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΣΟΗΣ. ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΣΕ ΠΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ,που σε "ζαλιζει", τωρα κλεισε και τα λουτρα. ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ξερεις, και τι δεν σου σερναν.ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ "ΞΕΡΟΥΜΕ". Ενας πρωην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)