Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ



Ο Αλμωπός Αριδαίας
 ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Νικόλαου Παπαδόπουλου.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αριδαίας. Από εκεί μεταπήδησε στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1996, με 58 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική πετυχαίνοντας 5 γκολ. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πανηλειακού την περίοδο ‘96-’97, κατά την οποία αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική. Στην ομάδα του Πύργου αγωνίστηκε έξι χρόνια, έχοντας 80 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική, σημειώνοντας και 2 γκολ. Διάλλειμα στην εξάχρονη πορεία του με τον Πανηλειακό αποτέλεσε η συνεργασία του με την ομάδα της Νάουσας στη Β’ Εθνική το 1999, ως δανεικός με 23 συμμετοχές.
Το 2003 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έχοντας μια πολύ καλή παρουσία βοήθησε τα μέγιστα, ως αρχηγός της ομάδας, στην άνοδο της Καλαμαριάς στην Α’ Εθνική. Τη φανέλα του Απόλλωνα φόρεσε ως το 2009, μετρώντας 131 συμμετοχές και 2 γκολ.
Από το 2009 εώς τον Μάιο του 2011 αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στη Β’ Εθνική έχοντας 45 συμμετοχές.
Η διοίκηση του Αλμωπού ευχαριστεί τον Νίκο Παπαδόπουλο για τη διάθεσή του να προσφέρει στην ομάδα του τόπου του, θεωρώντας τον υπόδειγμα για τα νεότερα παιδιά της περιοχής και εύχεται μια καλή συνεργασία..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)