Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ «Μ. ΑΛEΞΑΝΔΡΟΥ» TAEKWON- DO

  Συνεχίζοντας τα καλοκαιρινά μαθήματα στο άθλημα του TAEKWON- DO ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας «Μ . Αλέξανδρος» Γιαννιτσών πραγματοποίησε εξετάσεις για ανώτερες ζώνες στους αθλητές που παρακολουθούν τα μαθήματα και βελτιώνουν την τεχνική τους.
  Οι εξετάσεις διεξάχθηκαν την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 στις 8μ . μ στην αίθουσα της σχολής στα Γιαννιτσά και εξεταστής των αθλητών ήταν ο προπονητής του Συλλόγου Δημήτριος Ινδόπουλος.
  Οι αθλητές εξετάσθηκαν στην προβλεπόμενη ύλη της ζώνης τους που έχει καθορίσει η ομοσπονδία. Περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις, σετ ποδιών, αποκρούσεων, στάσεων, πουμτσε, τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο που καλλιεργούν την εκμάθηση της αυτοάμυνας προς όλες τις κατευθύνσεις, τεχνικές αγωνιστικού αντιπάλου, τεχνικές αυτοάμυνας με αρπαγές και τέλος θεωρία με ερωτήσεις τεχνικής, αγωνιστικού περιεχομένου και ιστορικό εξελίξεις του TAEKWON- DO.
  Οι αθλητές ήταν άψογοι στην εκτέλεση των ασκήσεων με συγχρονισμό, δύναμη, ταχύτητα και έδειξαν πολύ καλή τεχνική ικανότητα και ταλέντο.
  Ο εξεταστείς έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για την θέληση τους και την συνέχιση των μαθημάτων μέσα στο καλοκαίρι και άξια κατέκτησαν την ζώνη τους. Τους σύνεστησε να γυμνάζονται τακτικά και να καλυτερεύουν την τεχνική τους και την αυτοσυγκράτηση τους. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια και στους γονείς που παρακολούθησαν τις εξετάσεις και παροτρύνουν τα παιδία τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στις πολεμικές τέχνες που καλλιεργούν πάνω από όλα πειθαρχεία, σεβασμό, αυτοάμυνα και αυτοπεποίθηση.
  Προάχθηκαν οι εξής :
Στην κίτρινη ζώνη : Παπαδόπουλος Γεώργιος
Στην μισή πράσινη ζώνη : Μπαραϊκταρίδης Θησέας, Τσαρτσαράκης Πέτρος, Μπαραϊκταρίδης Δίας, Μικρόπουλος Μηνάς, Μικρόπουλος Κωνσταντίνος, Γκέτσιος Πέτρος, Πεταλάς Ιωάννης, Κοσμίδης Αβραάμ
Στην μπλε ζώνη : Μάγκας Μάριος
  Στο άθλημα του KICK BOXING προάχθηκαν στην κίτρινη ζώνη : Γούστερης Αχιλλέας και Γούστερης Σόλων.
  Τα μαθήματα συνεχίζονται το καλοκαίρι στα αθλήματα TAEKWON- DO, παγκράτιο( που συνδυάζει το καράτε, ζίου ζίτσου, και ελεύθερη πάλη) και στο KICK BOXING ( συνδυασμό πυγμαχίας και ποδιών) με προπονητή τον μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο 8 νατν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)