Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ριζάρι - Αλμωπός 0-2



Διακόπηκε ο αγώνας για είκοσι λεπτά
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ο Αλμωπός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ορφέα Ριζαρίου με 2-0,
επέστρεψε στις επιτυχίες και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικούς προσανατολισμούς. Η ομάδα του Αλμωπού ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 40ο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Τσόλκα, έπειτα από κάθετη πάσα του Κανωτίδη στον άξονα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Τσόλκας σκόραρε με κοντινό πλασέ και έδωσε αέρα δύο γκολ στον Αλμωπό. Ο Ορφέας Ριζαρίου είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 55ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μιχαηλίδη, αλλά ο Χρήστου απέκρουσε την εκτέλεση του Τσακώνη και κράτησε ανέπαφη την εστία του Αλμωπού.
Στο 75' ο διαιτητής του αγώνα κ. Δεμερτζής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι καθώς οπαδός της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά προς τον δεύτερο βοηθό κ. Χαραμίδη. Έπειτα από είκοσι λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι άλλες φάσεις

3' σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το Ριζάρι με τον Τσακώνη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.

6' σουτ του Τσόλκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

11 κόρνερ του Τσιμτσιρίδη, ο Μπογδάνης με γυριστό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Ριζαρίου.

13' σουτ του Τσόλκα από δεξιά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Ακριτίδης.

24΄σουτ για το Ριζάρι, ασθενής απόκρουση από τον Χρήστου και στην επαναφορά ο Σωκρατίδης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στέλνοντας με κοντινό σουτ την μπάλα άουτ.

34' σέντρα από δεξιά για το Ριζάρι, κοντινή κεφαλιά από τον Απάζογλου και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

48' σουτ του Τσακώνη για το Ριζάρι μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.
67' εκτέλεση φάουλ από τον Τσιμτσιρίδη, κεφαλιά του Τσαουσίδη από κοντά, λίγο άουτ.

75' εικοσάλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς οπαδός της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά προς τον δεύτερο βοηθό κ. Χαραμίδη.

Διαιτητής: Δεμερτζής, Βοηθoί: Θεολόγου, Χαραμίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ (Μαλουμίδης): Aκριτίδης, Καραμαλάκης (75' Δούμος), Βόλτσης, Μαύρος, Συμέου, Σαββίδης, Απάζογλου (69' Χόντζιας), Σωκρατίδης, Παπαουλίδης, Βλαδίκας (75' Κατικαρίδης), Τσακώνης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Μιχαηλίδης (65' Πανταζής), Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Σαββίδης (46' Παπαδόπουλος Ι.), Παπαδόπουλος Ν., Τσόλκας, Τσαουσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)