Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

« Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και ευχές από το ΚΕΚΥΚΑμεΑ

Μέσα σε μια ζεστή, παιδική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Πέλλας χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, η οποία περιλάμβανε  χριστουγεννιάτικα τραγούδια

 και ποιήματα από τους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς τους: την κ. Τσελεπίδου Ευδοκία, Αντιπρόεδρο του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Πέλλας  και τον κ. Κλημεντίδη Τάσο, που συνόδευσε μουσικά την εκδήλωση.
Την όμορφη γιορτή πλαισίωσαν εξυπηρετούμενοι του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας και μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση την όμορφη προσπάθεια των δικών τους ανθρώπων. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποστέλλονται όμως, και προς τους μαθητές του Τμήματος Βοηθών Φυσιοθεραπείας του ΕΠΑΣ Έδεσσας και την καθηγήτριά τους κ Έλενα Πλακώνα-Κοντοπούλου, όπου επισκέφθηκαν την ίδια μέρα το ΚΕΚΥΚΑμεΑ, ξεναγήθηκαν στους χώρους και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα για τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου.
Επίσης, με αφορμή αυτήν την εορταστική περίοδο ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Μουσμούτης Κωνσταντίνος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό αποστέλλει εγκάρδιες ευχές στους εξυπηρετούμενούς του, στους συνεργαζόμενους φορείς, αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Νομού Πέλλας: Καλές γιορτές! Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη για το νέο έτος!
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)