Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΣΤΟ KICK BOXING ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ.


  ‘Άριστοι οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών στις γενικές εξετάσεις του KICK BOXING που διεξάχθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα της σχολής στα Γιαννιτσά.

  Γενικός εξεταστής από την Πανελλήνια ομοσπονδία KICK BOXING, ΠΟΚ, ήταν ο Μάστερ Πιστικός Γρήγορης 5 DAN στο KICK BOXING.Ο Μάστερ Γρηγόρης Πιστικός έχει 25χρονη εμπειρία και είναι πολύ καλός γνώστης του αθλήματος καθώς υπήρξε και προπονητής του Βασιλικού Πάρη, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές παγκοσμίως.
  Οι αθλητές εξετάσθηκαν στην προβλεπόμενη ύλη από την ομοσπονδία ,σε κάθε ζώνη ξεχωριστά. Η ύλη περιλαμβάνει : αγωνιστικά σετ με βασικές τεχνικές χεριών και ποδιών, σκιαμαχία, σπάρινγκ τεχνικούς αγώνες ,στόχους και θεωρία.
  Ο εξεταστής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους αθλητές και τους συνεχάρει για την πολύ καλή προσπάθεια και τον ζήλο που είχαν. Είπε επίσης ότι, ξεχωριστός αθλητής είναι αυτός που έχει διάρκεια και επενδύει πάνω απ’ όλα στην υγεία του. Τέλος, τόνισε ότι πέρα από την σωματική άσκηση μετράει το ήθος, η πνευματική και η ψυχική καλλιέργεια του αθλητή και η ενασχόληση με τον εαυτό μας.
  Τα συγχαρητήρια του έδωσε επίσης και στον προπονητή του Συλλόγου Μάστερ Δημ. Ινδόπουλο 7 DAN στο KICK BOXING για την οργανωμένη δουλεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στις πολεμικές τέχνες. Και στο άθλημα του KICK BOXING πέρα  από το γεγονός ότι είναι ένας μεγάλος διοργανωτής αγώνων, αναδεικνύει και πρωταθλητές όπως ο Γκουρούλι Λεβάν, ο οποίος το 2010 ανακυρήχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι καμάρι για τον σύλλογο και παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για την υψηλή του τεχνική αλλά για το ήθος του και την ταπείνωση του.
  Στις εξετάσεις προάχθηκαν οι εξής :
  Στην κίτρινη ζώνη : Χαλκιάς Τριαντάφυλλος, Χαλκιάς Παναγιώτης, Αράπογλου Ισαάκ, Τάσκος Δημήτρης, Βασιλειάδης Ισαάκ, Καλτσίδης Αναστάσιος
  Στην πορτοκαλί ζώνη: Γούστερης Αχιλλέας, Γούστερης Σόλων, Τσαουρέλος Γιώργος, Ψαλλίδας Ζήσης
  Στην πράσινη ζώνη : Παπαδόπουλος Αθανάσιος
  Ιδιαίτερα ξεχώρισαν οι αθλητές για την μαύρη ζώνη 1 DAN μετά από μια κουραστική και επίμονη προετοιμασία και ήταν οι Τζάτσης Δημήτρης και Μιχάλης Μαργαρίτης. Ο Δημ. Τζάτσης  ασχολείται 12 χρόνια με το KICK BOXING και είναι ηλικιακά ο μεγαλύτερος αθλητής του συλλόγου . Αποτελεί παράδειγμα για την πολύ καλή φυσική κατάσταση και την τεχνική κατάρτιση που έχει και ο ίδιος τυγχάνει να είναι εκπαιδευτικός αλλά και για δεύτερη τετραετία Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου. Ο Μιχ. Μαργαρίτης ασχολείται 10 χρόνια με τις πολεμικές τέχνες ξεκινώντας με το OKINAWA KARATE και στη συνέχεια με το KICK BOXING συμμετέχοντας και με την ομάδα του Συλλόγου στο FYROM με νικηφόρο αγώνα.
  Το 2ο DAN κατέκτησε ο Γκουρούλι Λεβάν που τον διέκρινε η άψογη τεχνική του σε συνδυασμό χεριών ποδιών και η εκρηκτικότητα. Ο Λεβάν είναι από τους καλύτερους FIGHTERS σήμερα στην Ελλάδα στο αγωνιστικό KICK BOXING με 35 αγώνες στο ενεργητικό του και μόλις 4 ήττες. Διδάσκει επίσης ως υπεύθυνος στο KICK BOXING  στην νέα σχολή που άνοιξε ο μαθητής του Δημ. Ινδόπουλου, Αλμπάνης Απόστολος στην Γουμένισσα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , ΤΟ Δ.Σ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)