Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Στο προσκήνιο« ψαλίδισμα» του προέδρου των Λουτρών


Αντιμέτωπος με ένα κύμα αντιδράσεων το οποίο μεγαλώνει  στο εσωτερικό του συνδυασμού του ,βρίσκεται ο  δήμαρχος Αλμωπίας εξ  αιτίας της τακτικής του προέδρου των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη ,την οποία συνάδερφοί του θεωρούν πολύ προσωπική  και οι ίδιοι νοιώθουν  να μην ρωτούνται για τίποτα.
 Αν και επίσημα ή ευθέως δε θέτουν ζήτημα οι  άλλοι σύμβουλοι , ο δήμαρχος  από τις μισόλογες  απαντήσεις που παίρνει  ,σε σχετικές ερωτήσεις που κάνει ,καταλαβαίνει   και νοιώθει πλέον ότι χρειάζεται αναδίπλωση .  Στενός συνεργάτης του Δημάρχου εκτιμά ότι  για πολλούς λόγους  δεν μπορεί να ζητηθεί η παραίτηση του προέδρου. Ισως αν ο ίδιος το έκανε να διευκόλυνε την κατάσταση . Ως αντάλλαγμα δε ,να του δοθεί μια αντιδημαρχία , για  να υπάρξει η σχετική ισορροπία. Φέρονται όμως να κολλάν στο πρόσωπο του αντικαταστάτη ,καθώς  προς το παρόν δεν υπάρχει η σχετική προθυμία από κανέναν .
Εκείνο στο οποίο πρόκειται  να καταλήξουν τελικά είναι να ψαλιδίσουν τις υπερεξουσίες του , ώστε στο εξής να μπορούν να έχουν κάποιο λόγο και άποψη και
οι  υπόλοιποι.
Λύση που μάλλον φαίνεται πιο εφικτή.

5 σχόλια:

  1. Είδαμε τόσα χρόνια που όλοι είχαν υπερεξουσίες που καταντήσαν τα Λουτρά.Ο μοναδικός που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βρέθηκαν τα Λουτρά είναι αποκλειστικά ο Ιωαννίδης με την αξιοπιστία την μεθοδικότητα τυπικότητα και οργανωτικότητα που συνοδεύει το όνομά του.Μπράβο τον Δήμαρχο που τον επέλεξε. Έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη ώρα στην κατάλληλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δεν μας βολεύει κάποιος γράφουμε ότι θέλουμε, Πετράκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN XEXNAME STO LOYTRAKI OTI TIS MEGALYTERES YPEREXOYSIES EIXE O PASOHS OTAN HTAN PROEDROS STA LOYTRA. THN PERIODO EKEINH DEN THN EREYNAEI KANENAS.
    OI LOYTRAKIOTES GNORIZOYN KAI DEN XEXNOYN. OI EKLOGES ERXONTAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς να πάμε μπροστά σ' αυτή τη χώρα όταν όλα ισοπεδώνονται;Όταν άνθρωποι που εργάζονται πραγματικά για το καλό του τόπου παρουσιάζονται....
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε!!Έτσι και αυτοί που προσπαθούν πραγματικά το μετανοιώνουν άλλωστε για ποιο λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)