Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Απαξιώνει τους δικηγόρους της Αλμωπίας ο Δήμος


Την άποψη ότι ο Δήμος Αλμωπίας τους  απαξιώνει εκφράζουν δικηγόροι  της περιοχής  ,με επιστολή που έστειλαν στο Δήμαρχο (ΦΩΤΟ)με  αφορμή την ανάθεση υποθέσεων του Δήμου σε δικηγόρους από άλλες περιοχές . Συγκεκριμένα αναφέρουν :
"Προς τον κ. Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτριο Πασόη

Οι κάτωθι υπογράφοντες είμαστε Δικηγόροι, διατηρούμε δικηγορικά γραφεία στην Αριδαία, στην οποία είμαστε και μόνιμοι κάτοικοι.

Προ ημερών πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι ο Δήμος ανέθεσε δικηγορικές υποθέσεις σε Δικηγόρο της Έδεσσας. Δηλώνουμε ότι δεν στρεφόμαστε κατά του Εδεσσαίου συναδέλφου, τον οποίο εκτιμούμε και υποληπτόμαστε.

Θεωρούμε όμως απαράδεκτο, ενώ είμαστε 21 Δικηγόροι στην Αλμωπία, ο Δήμος μας να απαξιώνει την επαγγελματική μας κατάρτιση και τις ικανότητές μας, αναθέτοντας υποθέσεις σε Δικηγόρους με έδρα εκτός Αλμωπίας.

Φυσικά είναι δικαίωμα του κάθε Δημάρχου να επιλέγει τους συνεργάτες του, αναλαμβάνοντας και τις συνέπειες των επιλογών του, πλην όμως είναι απαράδεκτο να μην προτιμούνται συνάδελφοι της Αλμωπίας, οι οποίοι μπορούν με επάρκεια να ανταποκριθούν στις υποθέσεις του Δήμου.

Τέτοιες ενέργειες προκαλούν αλγεινή εντύπωση, μας δημιουργούν αισθήματα απογοήτευσης, λύπης και δικαιολογημένης αγανάκτησης, πέραν του γεγονότος ότι μειώνουν και το επιστημονικό μας κύρος.


Οι Δικηγόροι
Αμύντας Πέτρος
Γρηγοριάδου Ελισάβετ
Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ
Κοντάκος Νικόλαος
Μέλκου Αλεξάνδρα
Μιχαηλίδης Νικόλαος
Μιχαηλίδου Σωτηρία
Ούρδα Ευθαλία
Παπατάσος Θωμάς
Προβατάκη Χριστίνα
Ρόλης Αναστάσιος
Σταμπουλή Χρυσή
Τερζίδου Παρθένα
Τουφεγγοπούλου Αικατερίνη
Χρυσίδου Ελπίδα

4 σχόλια:

  1. Είναι απαράδεκτος ο δήμαρχος!!! Ασφαλτο προμηθευόταν από τα Γιαννιτσά ενώ έχουμε κ εδώ στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα αυτοί που μας προμήθευαν να γελούν με τα χάλια μας! Τα νομικά θέματα τα αναθέτει σε εδεσσαίο δικηγόρο ενώ υπάρχουν τόσοι πολλοί και ικανοί στην Αριδαία... Στις εκλογές να πας να ζητήσεις ψήφο από την Εδεσσα Πασόη !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΓΤΖΙΓΙΟΚΑΡΟΓΛΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ 06.42.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai poly kala kanei mprabo kyrie pasoi.....gia na ta phgenei sthn edessa kati ua jerei.........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΑΥΤΟΣ. Αυτο ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)