Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σκέψεις για μετακίνηση του Συμπαραστάτη του Δημότη

«Αγκάθι» έχει αρχίσει να θεωρεί την παρουσία του Συμπαραστάτη του Δημότη  μερίδα της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας .
Εκτιμούν ότι  μάλλον δεν αποκομίζουν πολιτικά οφέλη ,αλλά μόνο τριβές , σκέπτονται να τον μετακινήσουν από το Δημαρχείο στη Φούστανη ή την Νότια ,ώστε η πρόσβαση των πολιτών να  καταστεί δύσκολη.
Το θέμα που μάλλον έχει προκύψει είναι  ότι οι απόψεις του Σταύρου Κλεισούρη είναι περισσότερο νομικές παρά πολιτικές .
 Ο ίδιος πάντως φέρεται να είναι διατεθειμένος να ασκεί τα καθήκοντά του  με τον ίδιο ζήλο και ακεραιότητα ,όπου κι αν βρίσκεται.

7 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ,ΑΛΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΝΟΥΣ (ΒΛ. ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ .ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ κ.ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΝΝΕΝΑ .ΕΙΣΤΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας μωρε μ` αυτα τα ΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μούτρα είναι μια χαρά, εσύ που γράφεις γι'αυτά μάλλον είσαι άσχημος-η!

      Διαγραφή
  4. Βαρεθήκαμε τους ανάξιους πολιτικούς.Τεχνοκράτες θέλουμε τύπου Κλεισούρη και Ιωαννίδη.Οι βρωμοπολιτικοί μας φτάσαν εδώ που είμαστε.Σταύρο συνέχησε τη δουλειά σου, με την ακεραιότητα που σε διακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ .......ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΙΣΩ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ) Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ (ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ! ) ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΑΙΡΙ.0ΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ! ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)