Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κρίσιμη συνάντηση για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι


Στις χορηγίες των επαγγελματιών  κυρίως της Αριδαίας ποντάρει ο Δήμος Αλμωπίας να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να κάνει το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.
Κρίσιμη θεωρείται η  συνάντηση της Δευτέρας στο Δημαρχείο στις 7 το απόγευμα . Οι επαγγελματίες βεβαίως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη  κατάσταση . Περιμένουν παράλληλα  και τα διάφορα πρόστιμα που έχει  τους  έχει επιβάλλει ο Δήμος. Αυτά όμως  αποφασίστηκε να κοινοποιηθούν αργότερα ,για να μην εξαγριωθούν και δεν συνδράμουν  για το Καρναβάλι .
Πέρυσι  ο Δήμος συγκέντρωσε χορηγίες  και σύμφωνα με αόριστες δηλώσεις ξόδεψε λιγότερα από την προηγούμενη δημοτική αρχή , αφήνοντας μάλιστα αιχμές  για σπατάλες  και όχι μόνο . Παρά τις δημόσιες εξαγγελίες περί απολογισμού κάτι τέτοιο δεν έγινε . Προτίμησε δε για την διοργάνωσή του επαγγελματίες από άλλες περιοχές , προκαλώντας όπως ήταν φυσικό έντονες διαμαρτυρίες .
Φέτος ο Δήμος με ανακοίνωσή του , διατρανώνει  ότι « Το ''Καρατζοβίτικο Καρναβάλι'' στηρίζει την επιτυχία του στην ομαδική δουλειά και προσφορά των συμπολιτών μας. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Αλμωπίας η Αντιδήμαρχος κα Μπαγκή Αικατερίνη και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α κα Δούκα Αθηνά, προσκαλούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας, τους καταστηματάρχες, τους Πολιτιστικούς και Μορφωτικούς Συλλόγους του Δήμου μας, να προσέλθουν τη Δευτέρα 16-01-2012 και ώρα 19:00 μ.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αριδαίας για να συζητήσουν και να εκφέρουν τις απόψεις και τα σχέδιά τους για την οργάνωση της εκδήλωσης, έτσι ώστε και το φετινό Καρναβάλι να ανοίξει τα πανιά του για ένα πολύχρωμο και επιτυχημένο ταξίδι στον όμορφο τόπο μας»……
Το κλίμα βέβαια δεν είναι και το καλύτερο καθώς ο αποκλεισμός των δημοτών της Αλμωπίας  από   αναθέσεις έργων και εργασιών  αυξάνεται .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η έγγραφη διαμαρτυρία  των δικηγόρων της Αλμωπίας για τον αποκλεισμό τους.   



1 σχόλιο:

(3)