Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

«Κατάπιε» τη γλώσσα του ο Δήμος Αλμωπίας


Ενώ απάντησε σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Δήμος Αλμωπίας στη φυλλάδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,όπως την αποκάλεσε για ένα ήπιο ρεπορτάς,  αρνείται πεισματικά να απαντήσει επί της ουσίας .,
Για ποιο λόγο  δηλαδή ,ήταν πεταμένα στο υπόγειο του Δημαρχείου  ,στην Αριδαία ,σαν πατσαβούρες τα ρούχα που πρόσφερε ο κόσμος για να γίνουν δέματα  και να δοθούν στους ανήμπορους;
Είναι αλήθεια ή όχι Δήμαρχε ότι πήρατε μπρος μετά από διαμαρτυρίες πολιτών για το μαύρο χάλι και την αργοπορία σας;
Έχετε τα κότσια να απαντήσετε στον κόσμο;
Εμείς ,αν αυτά που λέμε και γράφουμε  δεν είναι αλήθεια δίνουμε δημόσια τον λόγο μας να σταματήσουμε να δημοσιογραφούμε .
Από σας δεν ζητάμε να σταματήσετε να κάνετε τον Δήμαρχο ,αλλά  θεωρούμε  ότι
οφείλετε μια συγνώμη , όχι σε μας , αλλά σε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν αυτό τον ρουχισμό  για να το δώσετε σε ανθρώπους που το ΄έχουν  ανάγκη . Απαντήστε από όποιο μέσο θέλετε .
Ο κόσμος περιμένει την απάντησή σας .
Ασφαλώς ένας από τους δύο λέει ψέμματα  .Ή εσύ ή εμείς

Ο  «παραπληροφορητής  της φυλλάδας»


3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΙΑΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STON 03,13: ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΜΠΙΝΟΥ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ[ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250] ΜΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΕΓΚΥΡΑ,ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)