Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

Τζάμπα ήττα
Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών με 0-1 από την Επανομή στο γήπεδο της σε έναν αγώνα που τουλάχιστον οι γηπεδούχοι δικαιούταν την ισοπαλία.
Το ματς ήταν μετριότατο με τους γηπεδούχους να έχουν σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα την ελαφρά υπεροχή. Το παιχνίδι κρίθηκε από 2 πέναλτι στο ένα οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν στο άλλα οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν το γκολ και μοιραία έχασαν.
Η ήττα αδικεί καταφανέστατα τους γηπεδούχους που έχασαν και κάποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι σε αντίθεση με την Επανομή που κέρδισε χωρίς φάση.

Φάσεις και γκολ
Στο 5’ φάουλ εκτέλεσε ο Κυζερίδης , κεφαλιά  του Σπαθάρα άουτ.
Στο 30’ πάσα του Στεργίδη στον Γίονδη που με ανάποδο ψαλίδι αιφνιδιάζει τον Φιρινίδη που διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 37’ τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση μετά από πάσα του Παπαδόπουλου  ο Γιόνδης με τακουνάκι σπρώχνει την μπάλα προς της εστία της Επανομής διώχνει πάνω από την γραμμή σωτήρια τελευταία στιγμή ο Πεχλιβανίδης.
Στο 50’ δυνατό σουτ του Νταντίδη από τα δεξιά απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
Στο 62’ πέναλτι έδωσε ο βοηθός Καραβασίλης σε αντίθεση με τον διαιτητή που στην αρχή είπε παίζεται  για χέρι στον Σερέτη στην προσπάθεια του Καραγιάννη το εκτέλεσε ο Γκέσιος κάνοντας το 0-1.
Στο 76’ ανατροπή του κυζερίδη πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος απόκρουσε ο Φιρινίδης κρατώντας το 0-1.


Μετριότατη η διαιτητική τριπλέτα των:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)
4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Μπέκα, Τέλλος, Κυζερίδης, Κάτσε, Γίονδης ,Ασλανίδης, Σπαθάρας,
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (Μπαξεβάνος)Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης(85’ Τσίλης), Γιονδης, Νταντιδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ, Μπέκα(40’ Λ.τ. Αποστολίδης).
ΕΠΑΝΟΜΗ (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης(86’ Κουλίδης), Ναλμπάντης(80’ Πολίτης), Καραμανλής, Καραγιάννης, Κάτσε(67’ Γεωργιάδης), Γκέσιος.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)