Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ξεκαθαρίζουν το τοπίο στο Δήμο Αλμωπίας



Αποφασισμένοι να χαράξουν την πορεία του συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές αρχές φέρονται ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον στενό και έμπιστο συνεργάτη του και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη .

Με αιχμή του δόρατος τις θέσεις εργασίας στα Λουτρά και τις διάφορες άλλες θέσεις που πρόκειται να ανοίξουν προσεχώς προγραμματίζουν την δημιουργία ενός σκληρού μπλοκ  με το οποίο θα πορευτούν  στο μέλλον .
Με δεδομένο και τη μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων  φέρονται αποφασισμένοι πλέον να λειτουργήσουν καθαρά με έναν σκληρό  και πιστό πυρήνα .
Λόγο στις προσλήψεις θα έχουν αποκλειστικά οι δυο τους . ΄Ηδη στην πράξη έχουν παραγκωνίσει το μεγαλύτερο μέρος των αιρετών συμβούλων και οι όποιες αποφάσεις πλέον  λαμβάνονται  αποκλειστικά από τους δυο  τους  και κάπου –κάπου καλούν και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου .
Οι απόψεις του Δημάρχου  για τους συνεργάτες του αιρετούς και μη , όπως εκφράστηκαν ατύπως από πολύ κοντινό  πρόσωπο του περιβάλλοντός του , δεν είναι και οι καλύτερες . Γι αυτό και είναι τόσο συγκεντρωτικός . Φέρεται δε , σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο , να επαναλαμβάνει , ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να  μοιράσουν μισή μπάλα άχυρο σε δύο  ζωντανά.
Σύντομα , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται να   γίνουν αλλαγές προσώπων στο γραφείο του με την προσθήκη και νεων ή νέου ειδικού συνεργάτη.

7 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ , ΔΙΑΨΕΔΕΙΣΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ , ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ , ΕΚΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ
    α) ΕΙΣΑΙ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ(οποτε πρός τί η ανωνυμία ?
    β) (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ) ΒΑΛΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΗ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ ΑΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΡΙΖΕΙ ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ22 Μαρτίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

    ΦΙΛΕ 04.43,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μπορέσατε να πείσετε εστω και λίγους ότι υπάρχει η απολυτη ομόνοια μέσα στο Δήμο μπράβο σας και θα είναι και ο μοναδικός συνδυασμός που κατά την θητεία του τα κατάφερε. Τότε αυτό σημαίνει ότι είναι πρόβατα και πολύ απλά ακολουθούν όλοι οι εκλεγμένοι...Οπότε μάλλον ο 3:20 δεν κατάφερε να στηρίξει τον Δημαρχο αλλά να τον εκθέσει.Τι να τον κάνεις τον Δήμαρχο που θα τον υπακούν όλοι χωρίς να τολ΄μαν να λένε την αποψη τους . Σαφώς και θέλουμε Δημαρχο που να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι όταν εχει δίκιο και να επιβάλλεται και όχι να τον χειραγωγουν οι άλλοι, αν το καταφέρνει αυτό είναι προς συζήτηση ....
    Πάντα υπάρχει και ενας πυρηνας δίπλα σε κάθε Δημαρχο και στο τέλος είναι ο μόνος που του μένει όταν χάσει τις εκλογές .
    Ετσι και πάλι θα μείνει μονος με τους κολλητους στενους του φίλους γιατί μπέρδεψε την φιλία με την πολιτική και το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι δεν υπαρχει ομονοια και δεν προκειται να υπαρξει.ανηκω στον συνδυασμο του δημαρχου και το γνωριζω καλα.θα το δειτε σε λιγους μηνες.ηδη υπαρχουν ανθρωποι που του εκοψαν την καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ (ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ)
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ , ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
    ΦΙΛΙΚΑ Ο Ο4,43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΤΩ.
    ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΑΣΟΗ-ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)