Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ξεκαθαρίζουν το τοπίο στο Δήμο Αλμωπίας




Αποφασισμένοι να χαράξουν την πορεία του συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές αρχές φέρονται ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον στενό και έμπιστο συνεργάτη του και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη .

Με αιχμή του δόρατος τις θέσεις εργασίας στα Λουτρά και τις διάφορες άλλες θέσεις που πρόκειται να ανοίξουν προσεχώς προγραμματίζουν την δημιουργία ενός σκληρού μπλοκ  με το οποίο θα πορευτούν  στο μέλλον .
Με δεδομένο και τη μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων  φέρονται αποφασισμένοι πλέον να λειτουργήσουν καθαρά με έναν σκληρό  και πιστό πυρήνα .
Λόγο στις προσλήψεις θα έχουν αποκλειστικά οι δυο τους . ΄Ηδη στην πράξη έχουν παραγκωνίσει το μεγαλύτερο μέρος των αιρετών συμβούλων και οι όποιες αποφάσεις πλέον  λαμβάνονται  αποκλειστικά από τους δυο  τους  και κάπου –κάπου καλούν και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου .
Οι απόψεις του Δημάρχου  για τους υπόλοιπους  συνεργάτες του αιρετούς και μη , όπως εκφράστηκαν ατύπως από πολύ κοντινό  πρόσωπο του περιβάλλοντός του , δεν είναι και οι καλύτερες . Γι αυτό και είναι τόσο συγκεντρωτικός . Φέρεται δε , σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο , να επαναλαμβάνει , ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να  μοιράσουν μισή μπάλα άχυρο σε δύο  ζωντανά.
Σύντομα , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται να   γίνουν αλλαγές προσώπων στο γραφείο του με την προσθήκη και νεων ή νέου ειδικού συνεργάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)