Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πρώτη επίσημη υποψηφιότητα από τη Νέα Δημοκρατία στη Πέλλα


 Εμμέσως ο Γιάννης Μουράτογλου ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Πέλλα.  Έδωσε στη  δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία εμφανίζεται ως υποψήφιος βουλευτής , πριν το κόμμα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο  στη Πέλλα. Η δήλωση έχει ως εξής:





ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ


Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση διακυβεύονται σημαντικές αξίες αλλά και η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα.
Ο νομός μας, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και υπόκειται τις συνέπειες της κρίσης, της ύφεσης και της ανεργίας. Η απαίτηση που έχουν οι συμπολίτες μας για ένα πολιτικό προσωπικό αντάξιο των κοινωνικών και οικονομικών συγκυριών, οδηγεί στην ανάγκη ανανέωσης.
Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την τύχη της χώρας θα πρέπει να μη φέρουν το στίγμα της αποτυχίας των προηγούμενων ετών, να προσφέρουν ιδέες και να έχουν εμπειρίες από διαχείριση δημοσίων υποθέσεων και την εκπροσώπηση του τόπου τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με βάση τις εμπειρίες από το Δήμο της Έδεσσας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τα Διεθνή Φόρα στα οποία εκπροσωπώ τη Χώρα μας, έχω τη διάθεση και τη θέληση να θέσω τις ικανότητες και τις εμπειρίες μου για το ξεπέρασμα της κρίσης και για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος μας να βρει τη θέση που του ανήκει. Είμαι όμως βέβαιος ότι αυτή η διάθεση και η εμπειρία είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις ανάγκες της Χώρας. Μόνο εάν μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπαραταχθούμε ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και πολιτική προέλευση στο σκοπό της ανάπτυξης του τόπου μας, τότε θα έχουμε αποτέλεσμα.
Για το λόγο αυτό σας καλώ όλους από σήμερα στον τίμιο και καθαρό αυτό αγώνα που σκοπό θα ʽχει να επαναφέρει την Πέλλα στο φυσικό της χώρο, εκεί που την τοποθέτησε η ιστορία αλλά και η αγάπη και το ταμπεραμέντο των πολιτών της.

4 σχόλια:

  1. Σαμάνδη, συνεχίζεις να κάνεις πλάκα με νερόβραστους και ανάλατους χωρίς ειδικό βάρος. Από τέτοιου είδους "πολιτικούς" έχει ανάγκη η Ν.Δ. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.......ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΟΥΣΥΚΗΡΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΤΟ 2009,ΟΤΑΝ Η Ν.Δ. ΕΨΑΧΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! ΟΧΙ,ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΙΠΨΑΣΠΙΔΕΣ,ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ πρωτα το τομαρι τους ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΟΣ,ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΑΦΛΑΤΑΣ,ΚΕΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Α-Κ-Α-Τ-Α-Λ-Λ-Η-Λ-Ο-Σ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ!!!!!!ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Η Ν.Δ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥΣΥΚΗΡΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΚΗ. ΜΕ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004-2009 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον προεδρο της ΝΔ για την επιλογή ενός τόσο ταλαντούχου και πανω από όλα προοδευτικού ανθρωπου, του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ.
    Είναι ο μόνος που μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση (μέλος ΚΕΔΕ) εχει προσφέρει στον Νομό Πέλλας και ως βουλευτής θα προσφέρει πολύ περισσότερα κατά κοινή ομολογία. Ευκαιρία αυτός ο ιστορικός αλλα και συνάμα ξεχασμένος τόπος να εκλέξει έναν νέο βουλευτή και να ξεφύγει από την σαπίλα των προηγουμενων!
    Συγχαρητήρια στον κ. ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ για την υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)