Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 1η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΑΨΑΛΟΥ!



Ο φιλοζωικός σύλλογος Αριδαίας θα συμμετάσχει στην 1η Ανθοέκθεση Αψάλου η οποία θα διεξαχθεί Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Απριλίου 2012 στην Άψαλο Αλμωπίας.
Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αψάλου και από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου.


Ο φιλοζωικός σύλλογος θα συμμετάσχει στην έκθεση με το δικό του περίπτερο, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενημερώνοντας τον κόσμο και ιδίως τα παιδιά που θα παρευρεθούν, για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων, για την υπεύθυνη κηδεμονία ενός ζώου συντροφιάς, τα οφέλη των στειρώσεων, τις υποχρεώσεις του δήμου, τις κακοποιήσεις κλπ.
Φυσικά, με μεγάλη ευχαρίστηση θα δέχεται χορηγίες, δωρεές και εγγραφές νέων μελών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση αυτή τους δύο τοπικούς συλλόγους της Αψάλου, που αναγνωρίζοντας το έργο μας και την δύσκολη προσπάθειά μας, μας δίνουν αυτή την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών και την προώθηση της ζωοφιλίας.

Είναι οι πρώτοι σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας που έρχονται σε επαφή με τον φιλοζωικό σύλλογο, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή!

Περιβάλλον, λουλούδια, φυτά, άνθρωποι, ζώα…..
Όλα και όλοι, αλληλένδετα.
Κρίκοι της αλυσίδας της ζωής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)