Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δύσκολοι καιροί στην Αλμωπία για την Θ. Τζάκρη

Δύσκολοι καιροί όπως φαίνεται για την Θ. Τζάκρη στην Αλμωπία. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για αυτήν  και σε επίπεδο προσώπων που κατέχουν πόστα και εξουσία . Θεωρούν ότι όχι μόνο δεν τους έχει βοηθήσει , αλλά και ότι υπονομεύει τις προσπάθειές τους
. Το στοίχημα που φέρονται να έχουν βάλει είναι αυτή την φορά να πάρει τις λιγώτερες ψήφους. Εκτιμούν ότι πρέπει να δυναμώσουν οι τοπικές φωνές για να έχουν μελλοντικά ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής , καθώς τώρα θεωρούν ότι την βλέπουν υποτιμητικά  και αποικιοκρατικά . ΄Ισως δεν είναι σύμτωση  που η βουλευτής  δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής κατά την χθεσινή επίσκεψή της στην Αριδαία. Ούτε όμως και η ίδια έδειξε τον καλύτερο «χαρακτήρα» αποφεύγοντα έντεχνα , πολλούς παλιούς φανατικούς υποστηρικτές της .

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΒΟΥΛΗ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esy samandi kathosoun me ton paroutoglou...i tzakrh htan saritza me megaliteri parea apo thn diki sas! opote pos sou irthan ola afta?? alloste i tzakri exei ena onoma....ton paroutoglou den ton xerei kaneis! kapoioi den gnorizoun kan oti einai antidhmarxos! an einai na bgei me t onoma tou tsantali...ti na po???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)