Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Με τον Π. Καμένο ο Πέτρος Ζέρζης



Πολύ κοντά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Παναγιώτη Καμένου , βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης . Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει επικοινωνία ,αλλά δεν έχει δοθεί η τελική απάντηση . Ο Πέτρος Ζέρζης , που ρωτήθηκε σχετικά , επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την ανοικτή επικοινωνία  που υπάρχει .  Η τελική απόφαση θα ληφθεί  αυτές τις μέρες.

7 σχόλια:

  1. ο Καμμενος την φωτια δεν την φοβαται, ετσι δεν ειναι Πετρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ...ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΛΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑ.......ΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.ΑΡΕ ΡΕ ΚΑΜΕΝΕ ΣΕ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ ΑΛΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΕΡΖΗΣ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζερζης και τοφεγγοπουλος θα ειναι το πιο δυνατο διδημο των εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. τακη εσυ φταις,επρεπε ο πετρακις να κατεβει υποψηφιος βουλευτης με τη Νουδουλα μας για δυο λογους: 1. να φαει τα μουτρα ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και 2.ισως μας αδειαζε τη γωνια στις επομενες δημοτικες εκλογες. τι να σου κανω ομως δεν τοπιασες. ηταν ευκαιρια να απολλαγουμε. κριμα. τωρα πιεζει,κανει παιχνιδι με Καμενο μηπως γυρισουν να τον παρακαλεσουν.ΟΡΤΣΑ πετρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)