Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Δικάζεται για παράβαση καθήκοντος


Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ







 Την Τετάρτη 16 Μάιου δικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο ΄Εδεσσας ο Πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου  Σταύρος Τουφεγγόπουλος με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση για δύο υποθέσεις.
Αφορούν έργα διαμόρφωσης χώρων  Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), το γήπεδο μπάσκετ στον Αρχάγγελο και έργο ασφαλτόστρωσης στο χώρο εκδηλώσεων στο  Θεοδωράκι. Μαζί του δικάζονται και υπηρεσιακοί παράγοντες μηχανικοί της ΤΥΔΚ ( μαζί και ο προϊστάμενος της   που είναι τώρα συνταξιούχος)..
Για τα θέματα είχαν γίνει πολλές συζητήσεις και καταγγελίες από την παράταξη του Παράσχου Τσάνταλη  τότε, στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και είχαν καταγραφεί από τα τοπικά ΜΜΕ.
Στις καταθέσεις τους οι κατηγορούμενου έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις, και διαφορετικές απόψεις για την εκτέλεση των έργων .
Η εκδίκαση των συγκεκριμένων  υποθέσεων έχουν αναβληθεί δύο φορές, ως τώρα. Η τελευταία ήταν στις  8 Φεβρουαρίου με το αιτιολογικό ότι ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, έπασχε από αυχενικό …σύνδρομο.

4 σχόλια:

  1. an uparxei ellhnikh dikaiosunh estw k arga prepei na mpei fulakh o alhtaras autos!mazi t k o xoursoglou pou xafnika egine uperaspisths tou prwhn dhmou Exaplatanou!rwthste tous dhmotes ths anatolikhs almwpias na mathete ti ektrwmata exoun kanei!ta ektrwmata ths fushs!oi tempelhdes pou vrhkan ergasia sthn politikh!o xoursoglou duo viles extise se 4 xronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αντιπαθής αντιδήμαρχος κι αυτός μέσα ή θα φέρνει τσιγάρα? χαμός γίνεται.Ξαναψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΡΙΓΕ" ΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!. ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ, ΤΟΝ ΨΑΞΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. logokrisia??? den anevazeis ta sxolia mas twra???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)