Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Άλλο κριτική και άλλο παραπληροφόρηση



Τουλάχιστον περίεργα , αν όχι αποπροσανατολιστικά μπορούν να θεωρηθούν ορισμένα δημοσιεύματα. Η ασχετοσύνη (;) όμως και ενδεχομένως η κατευθυνόμενη (παρα)πληροφόρηση αποτελεί πολλές φορές το καλύτερο  άλλοθι για τους αρμόδιους.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε τον Δήμο Αλμωπίας για παραλείψεις, όμως οφείλουμε σεβόμενοι την αλήθεια και την δεοντολογία να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Είναι αλήθεια ότι το οδικό δίκτυο της επαρχίας , ιδίως μετά τις βροχές , βρίσκεται σε κακή κατάσταση . Το ίδιο και δρόμοι στην Αριδαία και τα χωριά, σε μικρότερο βαθμό.
Να επιρρίπτονται όμως ευθύνες στον Δήμο Αλμωπίας  για τους δρόμους της Αλμωπίας  μάλλον άλλα πράγματα εξυπηρετεί .Είναι γνωστό ότι οι δρόμοι αυτοί είναι στην ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας. Οι υπόλοιποι δρόμοι , είναι ευθύνη του Δήμου.  Αυτό το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά πλέον . Κάτι που δεν γνωρίζουν όμως ο ή οι υπεύθυνοι ιστοσελίδων στο διαδίκτυο , που επιχειρούν να ασκήσουν οξεία κριτική στον Δήμο Αλμωπίας για κάτι που δεν ευθύνεται.  
Δεν αξίζει ,από την άλλη, να φερόμαστε με αυτό τον τρόπο  προς τους πολίτες , που δικαιούνται σωστή ενημέρωση  , για να μπορούν  να γνωρίζουν τι συμβαίνει και να βγάζουν τα σωστά συμπεράσματα.
Είναι βέβαιο ότι η Περιφερειακή ενότητα γνωρίζει το πρόβλημα. Είναι γνωστό όμως ότι ακόμα δεν παράγεται άσφαλτος , από τα εργοστάσια. Αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.
Καλό θα είναι οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας,  να είναι έτοιμες όταν βγει η άσφαλτος να παρέμβουν αμέσως και να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, ο καθένας στον τομέα του.
Όσο για όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο και όχι μόνο , καλό είναι να θυμούνται αυτό που έλεγαν σεμνά και ταπεινά οι παλιοί δάσκαλοι της δημοσιογραφίας:
 «Πάντα, όταν γράφουμε κάτι, πρέπει να λαμβάνουμε υπ όψιν , ότι αυτοί που μας διαβάζουν , μπορεί να ξέρουν περισσότερα από εμάς.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)