Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο της Ελπίδας Έδεσσας





Μετά την άνοδο της ομάδας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, η διοίκηση της Ελπίδας Έδεσσας ευχαριστούν το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς  και φυσικά τους φιλάθλους για την παρουσία τους  και στην στήριξη που παρείχαν στην ομάδα. 
Οι Ακαδημίες της Ελπίδας Έδεσσας έδωσαν το παρόν στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με την παρουσία συνοδών-προπονητών και την βοήθεια της επιχείρησης της Έδεσσας «ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΖΟΥΜ» που ήταν ο χορηγός της επίσκεψης. Με απόφαση της διοίκησης της Ελπίδας Έδεσσας διορίστηκε επιτροπή μεταγραφών-αποδεσμεύσεων για τον καλύτερο προγραμματισμό της ομάδας που θα αποτελούν οι εξής: Μάριος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παλημάνης, Απόστολος Τσόμπανος, Θεόδωρος Κουρατζόγλου.
 Τέλος την Παρασκευή Απριλίου 2013 στις 7 το απόγευμα στο εστιατόριο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών όπου και θα αναλυθούν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε πολύ την ορθοπεδική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Γιαννιτσών και προσωπικά τον Ιατρό Θωμά Μουμτσιδέλη για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχαν αλλά και την πετυχημένη εγχείρηση στον προπονητή της ομάδας μας Μάριο Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)