Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ








 
Μια ακόμα ευκαιρία είχαμε γονείς και προσκεκλημένοι να επιβεβαιώσουμε την άριστη δουλειά που κάνουν οι δάσκαλοι του σχολείου μας, με την ευκαιρία του δρώμενου με θέμα : «Ελλάδα-Κύπρος συνοδοιπόροι στο χρόνο στην ιστορία και τον πολιτισμό»,
που παρουσιάστηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, τους οποίους και συγχαίρουμε ,καθώς και τους δασκάλους του σχολείου που βοήθησαν στην παρουσίαση του δρώμενου , και ιδιαίτερα τις δασκάλες των τάξεων : κ. Ζακχαίου Καλλιόπη, κ.Τοξίδου Σιμέλα, κ. Μίσκου Ελένη, κ.Τασοφτσάρη Σοφία, όπως και την μουσικό του σχολείου κ. Σκιαδαρέση Ειρήνη για την επιτυχία της παράστασης και για τα συναισθήματα συγκίνησης που προκάλεσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Σωτηριάδη Συμεών για την άψογη διοργάνωση και την αμέριστη συμπαράστασή του, τον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου κ. Ψευδιώτη Κων/νο που μας  τίμησε με την παρουσία του και για το υλικό που μας έστειλε για την εκδήλωση.
Τις θερμές μας ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράζουμε επίσης προς την αδελφότητα της Λυδίας για τις φορεσιές που μας προμήθευσε για μια ακόμα φορά, τους γονείς για τα πλούσια Κυπριακά εδέσματα και τον κ. Παντελίδη Κυριάκο για την προσφορά του σε αναψυκτικά.




Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)