Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Αδιαφιλονίκητη η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπίνου



 


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνά η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπίνου για τον Δήμο Αλμωπίας ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο , καθιστώντας τον πλέον αδιαφιλονίκητο  και αδιαμφισβήτητο υποψήφιο.

Η αποφασιστικότητά του και η μεθοδικότητά του ,γίνεται καθημερινά αποδεκτή στη κοινωνία , σε μία εποχή πολύ δύσκολων συγκυριών ,αλλά και απαξίωσης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν ,φέρεται όμως διατεθειμένος να δώσει νέα ώθηση στα τεκταινόμενα του τόπου  και διαφορετική πορεία σε ολόκληρη την  περιοχή  που δείχνει να χάνεται σε μια ατέρμονη εσωστρέφεια.
Καθημερινά γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων από τους απλούς ανθρώπους που επιθυμούν το αυτονόητο να γίνεται πράξη και η καθημερινότητα  να λειτουργεί όπως πρέπει για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.  Ο ίδιος φιλτράρει τα μηνύματα ,μελετά την πραγματικότητα και είναι έτοιμος να τα αντιμετωπίσει όλα έγκαιρα και  ρεαλιστικά .

Ταυτόχρονα όμως πλαισιώνεται και από καταξιωμένα πρόσωπα τα οποία  τα οποία στηρίζουν τη προσπάθειά του, ενώ αρκετοί από αυτούς εκτιμάται ότι θα είναι και υποψήφιοι  σύμβουλοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)