Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ –ΠΑΣΟΗ



Εγκαταλείφτηκε η σημαία της διαφάνειας

Νέα σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη ,στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Τρίτη.
Κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι κρατά στα συρτάρια , όπου και έχει αραχνιάσει, την απόφαση της οικονομικής επιτροπής να διερευνηθεί το θέμα των οικοπέδων που έχουν καταπατηθεί  στην Αριδαία. Όπως υποστήριξε εδώ και επτά μήνες η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει το θέμα σε δικηγόρο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει πάρει καμιά εντολή ο δικηγόρος.
Ο Ν. Αποστολίδης κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι έσκισε την σημαία της διαφάνειας με την οποία πολιτεύτηκε.
Ο Δ. Πασόης του απάντησε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και όλα δρομολογούνται στην ώρα τους.
Ο  Ν. Αποστολίδης κατηγόρησε  ακόμα τον Δήμαρχο για την επιλογή να προσλάβει γενικό γραμματέα εκτός περιοχής. Κάτι τέτοιο κατά την άποψή του ,είναι προσβλητικό για ολόκληρη την Αλμωπία, διότι κάλλιστα μπορούσε να αναλάβει γενικός γραμματέας δημότης της Αλμωπίας ,που έχει άξια στελέχη, έστω και από την παράταξη του Δημάρχου. Για το θέμα του γενικού γραμματέα εξέφρασε αντιρήσεις , ως προς τον χρόνο πρόσληψης και ο Χ. Χουρσόγλου , ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να είναι δημότης της Αλμωπίας.
Ο Δ. Πασόης υποστήριξε ότι η πρόσληψη του γενικού γραμματέα είναι δική του επιλογή και θα κριθεί από τους πολίτες.    

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο Κ ΠΑΣΟΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΧ ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΗΡΕΑΞΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)