Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

22 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της Ελπίδας ΄Εδεσσας






Πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη σύσκεψη του Διοικητικού συμβουλίου της Ελπίδας Έδεσσας που αποφάσισε να διευρυνθεί εκ νέου με νέα μέλη το συμβούλιο, πρόταση η οποία έγινε δεκτή. Στη συνέχεια συνεδρίασε η νέα ομάδα με τα μέλη. Η νέα σύνθεση του συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδόπουλος , συνταξιούχος ΟΤΕ
Αντιπρόεδρος : Δημήτριος Αποστόλου, ελεύθερος επαγγελματίας
Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Δημητριάδης, Δημοσιογράφος
Ταμίας: Θεόδωρος Κουρατζόγλου, Ελεύθερος επαγγελματίας
Έφορος ποδοσφαίρου: Απόστολος Τσόμπανος, Στρατιωτικός
Έφορος Ηματισμού: Νίκος Ουζούνης, Αγρότης
Υπεύθυνος δημοσίων Σχέσεων:  Μιχάλης Αδάμ, δικαστικός επιμελητής
Υπεύθυνος ακαδημιών: Άγγελος Λούσης,  καθηγητής φιλόλογος,
Τεχνικός Διευθυντής: Μάριος Παπαδόπουλος
Μέλος: Νίκος Κιουρτζίδης, ελεύθερος επαγγελματίας
Μέλος: Σάββας Μωυσιάδης, ελεύθερος επαγγελματίας
Μέλος: Πανάγος Προμογιάννης, ελεύθερος επαγγελματίας

Κατά τη συνεδρίαση συμφωνήθηκε ότι θα γίνουν προσπάθειες για περεταίρω διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου με θέσπιση θέσεων δεύτερου αντιπροέδρου, ειδικού γραμματέα και αναπληρωτή Προέδρου όπως και η δημιουργία τριμελούς διοικούσας επιτροπής για την αντιμετώπιση άμεσων ζητημάτων που θα απασχολήσουν την Ελπίδα Έδεσσας.  Ακόμη ανακοινώθηκε ότι  η "Πρώτη" της Ελπίδας Εδεσσας ορίστηκε για 22 Ιουλίου. Παίχτες , προπονητικό Team , διοίκηση , και ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας καλείται να δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδος μας για την επόμενη χρονιά.
   
   Τα πρώτα δείγματα κινήσεως , οργάνωσης και όρεξης είναι πολύ ενθαρρυντικά και
αναμένονται πολλές εξελίξεις μεταγραφικά κ όχι μόνο για την Εδεσσαικη ομάδα.

   Η Πρώτη επίσημη ανακοίνωση αφορά μόνο το τεχνικό team που ολοκληρώθηκε για την επόμενη χρονιά και απαρτίζεται απο :
Προπονητής : Ιάκωβος Παπαδόπουλος
Βοηθός Προπονητή : Χάρης Τερζογλου
Γυμναστής : Βασίλης Κιουρτζιδης
Φυσιοθεραπευτης : Τερζογλου Χαρης
Τεχνικός Διευθυντής : Παπαδόπουλος Μάριος
                                 
   Η  οικογένεια της Ελπίδας συγχαίρει τον υιό του Προπονητή πλέον Ιάκωβου Παπαδόπουλου  για τους άριστους βαθμούς του στην δύσκολη τάξη της Γ΄ Λυκείου με Μ.Ο. 18.400 και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και επίσης πολλά "Γκολ" στο πιο δύσκολο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από την ίδια την Ζωή!
Νέες συνεργασίες
Με Χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με δυο παλιούς ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα της Ελπίδας Έδεσσας Γιάννη Τζηγκα και Δημήτρη Μπαντση στον διπλό ρόλο και των δυο του Γενικού Αρχηγού της ομάδος αλλά και επίσημων ανιχνευτών (scouter) στις κατηγορίες της Α και Β τοπικού αντίστοιχα.



  Πιο συγκεκριμένα ,ο Γιαννης Τζηγκας αναλαμβάνει την Α κατηγορία όπου θα είναι τα μάτια και η φωνή της Ελπίδας σε αυτή την κατηγορία προσέχοντας τα νέα ταλέντα που υπάρχουν στην κατηγορία αυτή , ψάχνοντας παίχτες με όρεξη και ταλέντο. Επίσης, θα είναι υπεύθυνος για τα παιδιά της ομάδος μας, τα οποία υπάρχει περίπτωση να μετακινηθούν σε ομάδες της κατηγορίας αυτής ως δανεικοί για να "ψηθούν" και να πάρουν επίσημα παιχνίδια.







 Από την άλλη πλευρά, ο Δημητρης Μπαντσης αναλαμβάνει την πιο "ζόρικη" κατηγορία Β τοπικό ώστε να είναι η φωνή και τα μάτια της Ελπίδας Έδεσσας στην κατηγορία αυτή, ψάχνοντας και ανιχνεύοντας καινούρια ταλέντα μικρής ηλικίας που κάνουν το ποδοσφαιρικό τους ξεκίνημα στο αντρικό ποδόσφαιρο του νομού μας.




     Και οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας συμφωνήσαν να είναι κοντά στην αντρική ομάδα με το ρόλο του Γενικού Αρχηγού να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις και υποχρεώσεις της ομάδος και να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές σαν φίλοι και μεσάζοντες για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στις τάξεις της ομάδος.

     Τέλος, ευχόμαστε και στους δυο καλό ξεκίνημα στο καινούριο πόστο  και καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία , όρεξη κ πολλές επιτυχίες.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την οργάνωση κ το μερακι που βλέπουμε στην ¨νεοφώτιστη¨ ΕΛΠΙΔΑ. Καλή επιτυχία στην Α1. Απο την άλλη με λύπη βλέπουμε την διάλυση του Εδεσσαικού. 2 ανθρωποι διαλύσανε τα πάντα. Μπαραζ παραιτησεων μελών του δ.σ. και παικτών οδηγούν την ομάδα στην διάλυση. Δυστυχώς έπονται χειρότερα. Οσοι αγαπάνε την ομάδα και ο δήμαρχος πρεπει να επέμβουν ΑΜΕΣΑ, ίσως μια Γ.Σ. σταματήσει τον ολισθηρό κατήφορο. Η απομάκρυνση των αποτυχημένων είναι επιβεβλημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)