Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας




Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΦΤΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΕΔΩ


ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;;

ΤΑ ΚΑΠΗ – ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;; ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΔΗΜΟΤΕΣ;; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ – ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ – ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Το νέα μέτρα και η κυβέρνηση θέλουν: • Κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας κι έτσι να γίνει λίγο πιο άναρχη η πόλη, χωρίς έλεγχο οι κοινόχρηστοι χώροι, χωρίς τα έσοδα που έφερναν στους δήμους. Αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό σε μικρούς δήμους όπως ο δικός μας, οι υπηρεσίες της δημοτικής αστυνομίας είναι ιδιαίτερα φανερές σε μεγάλα αστικά κέντρα.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;;

• Κατάργηση στην συνέχεια των Παιδικών Σταθμών κι έτσι να πρέπει να πληρώνουμε τους ιδιωτικούς σταθμούς.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ;;

• Κατάργηση στην συνέχεια των υπηρεσιών καθαριότητας και πλήρη εκχώρηση στους ιδιώτες κι έτσι να αυξηθούν το κόστος της και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;;

• Κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών ύδρευσης και την εκχώρηση του νερού στους ιδιώτες (αν και τώρα σε χώρες όπως η Γαλλία που πρωτοστάτησαν στην ιδιωτικοποίηση του νερού, τώρα προσπαθούν να την κρατικοποιήσουν…!!! – παράδειγμα της πόλης του Παρισίου).

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;;

• Την κοινωνία και τους συμπολίτες μαζί μας

• Όλους τους κλάδους που βάλλονται τρία χρόνια από την κρίση και τα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό, όλους μαζί ενωμένους

• Θέλουμε αξιοκρατική αξιολόγηση και δίκαιη μεταχείριση όλων των εργαζόμενων

• Θέλουμε η κεντρική διοίκηση να ενισχύσει οικονομικά τους δήμους για τις συνεχόμενες αρμοδιότητες που τους αναθέτει χωρίς πόρους, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την κάλυψή τους όπως συνταγματικά υποχρεούται. Αντίθετα, ζητά οι δημοτικές αρχές να αυξήσουν τους φόρους τους!(γιατί, να πληρώνουμε όλοι μας;)

• ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

• ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

• ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

• Και επειδή είμαστε συνδημότες θέλουμε ποιοτικά δημόσια αγαθά και δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

Αυτό όμως που γίνεται είναι ακριβώς το αντίθετο: καταστρατηγείται το σύνταγμα, καταργείται το κράτος, διαλύονται οι δομές του και η καθημερινότητα γίνεται συνεχώς χειρότερη για όλους. Ας το αλλάξουμε!!!!!

Γι’ αυτό απεργούμε. Γιατί διαφωνούμε και αντιδρούμε! Και σε θέλουμε στο πλάι μας, γιατί εκτός από δημοτικοί υπάλληλοι είμαστε και συνδημότες, ίσως και γείτονές σου.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)