Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Μολών λαβέ» Κυνηγών Αλμωπίας προς τον Δήμο Αλμωπίας






Αδιανόητο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο ο Δήμος Αλμωπίας να επιχειρήσει να διώξει τον κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας από τα γραφεία που του παραχώρησε ο Δήμος,μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ
ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Στεφανίδης. Ο σύλλογος αριθμεί πάνω από 1.000 μέλη και μεταξύ άλλων είναι ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο. Τέτοιες σκέψεις ούτε να περνάν από το μυαλό τους , διότι ως άλλοι Σπαρτιάτες θα τους προκαλέσουμε με το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»
Η απάντηση δόθηκε με αφορμή πληροφορίες που διέρρευσαν από το Δημαρχείο και έφεραν τον Δήμο να σκέφτεται να μετατρέψει τους χώρους της παλιάς πυροσβεστικής , καθαρά σε χώρους στέγασης πολιτιστικών συλλόγων Οι σχετικές πληροφορίες πάντως ούτε διαψεύστηκαν ούτε επαληθεύτηκαν από τον Δήμο. .

3 σχόλια:

  1. Σιγά τα αίματα ρε μεγάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να παραδεχτεί ο δήμος Αλμωπίας ότι την μεγαλύτερη μαλάκια που έκανε είναι που παραχώρησε τα γραφεία στο κυνηγητικό σύλλογο ..μήπως δεν εχου καταλάβει ότι μόνο πολιτισμό δεν προάγουν οι κυνηγοί ?είναι πολιτισμός να σκοτώνεις τα ζωάκια επιδη γουστάρεις? Αυτό ειναι το ζωντανό κύτταρο του πολιτισμού???τα λένε για να τα πιστεύουν οι άλλοι η κάνουν πλάκα …κρίμα κρίμα πολύ σπαρτιάτες το παίζουν σιγά ρε!!

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)