Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ξαφνικός θάνατος του Τάσου Βυζοβίτη, γιου του εκλιπόντος βουλευτή Χρήστου Βυζοβίτη



 


Αιφνίδιος ο θάνατος του  Τάσου Βυζοβίτη, γιού του εκλιπόντος βουλευτή του νομού μας Τάκη Βυζοβίτη. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα. Τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά από ιατρικό πόρισμα.

Ο Τάσος Βυζοβίτης, 40 χρονών , διέμενε μόνιμα στην Αθήνα και  εργαζόταν σε εταιρείες Δημοσίεων Σχέσεων. Στις Δημοτικές εκλογές ήταν υποχήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με τον Νικήτα Κακλαμάνη. Η κηδεία του προγραμματίσθηκε να γίνει σε νεκροταφείο των Αθηνών.
Γεννήθηκε το 1975, στην Αθήνα με σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάστηκε με περιοδικά, εφημερίδες και την τηλεόραση και ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.Σ.Υ.Ν.), καθώς επίσης και αναπληρωτής υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, την οποία εκπροσωπούσε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι το 2010.
Οι κοινωνικές παρεμβάσεις και δράσεις του επικεντρώνονται στην οικολογία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και στις νέες τεχνολογίες.Μέλος διαφόρων επιστημονικών και κοινωνικών σωματείων και ενώσεων, όπως της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Αθήναις Εδεσσαίων, ενός σωματείου που συστάθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του πατέρα του, Χρίστου Βυζοβίτη, ο οποίος ήταν από την Έδεσσα και εκπροσωπούσε το νομό Πέλλας επί σειρά ετών, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Με πληροφορίες και από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)