Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο



 

Κλαίνε για τα ταμειακά διαθέσιμα, 
ξεχνάν όμως το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων 
στον  πρώην Δήμο Εξαπλατάνου  
 και όσα πρέπει να διεκδικήσουν

Γράφει ο Α.Α.Π.


Ολόκληρο σχεδόν το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , όπως διαπιστώνω μέσα από το διαδίκτυο,μεταφέρθηκε στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας για να διατρανώσει την αντίθεσή του στην μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των ΟΤΑ στην ΤΤΕ.
Είναι άξιον απορίας η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν. Ενώ για άλλα ζητήματα που αφορούν ζωτικά ζητήματα του τόπου κινούνται με ρυθμό νωχελικής χελώνας , στην προκειμένη περίπτωση ενήργησαν με ταχύτητα ετών φωτός. Φυσικά δεν έχουν βγάλει «κιχ» για το όργιο σπατάλης και ατασθαλιών στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.
Α!  Όλως παραδόξως ο μέγας αγωνιστής πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ, κ. Χρήστος Δόντσος  κατήγγειλε  φαρδια πλατιά μέγα σκάνδαλο,  πρόεδρου νομικού προσώπου επί θητείας Δ. Πασόη , ύψους αστρονομικού ποσού περίπου 4 χιλ. ευρώ. Μπράβο του!
Καιρός όμως τουλάχιστον στον ΔΉΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, είναι να κάνουν γνωστό αν προτίθενται να διεκδικήσουν όσα έχασε αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα ο Δήμος από κακοδιοικήσεις.
Αν και πότε σκέφτεται να το πράξει , όπως όφειλε και οφείλει. Καλά κάνει και διαμαρτύρεται για τα ταμειακά διαθέσιμα. Όμως το ίδιο έπρεπε να πράξει και για άλλα πολλά . Μέχρι σήμερα δεν βρήκε να πει η τοπική αυτοδιοίκηση Αλμωπίας για  τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάθηκαν και τους αγώνες που δίνουν κάποιοι , χωρίς μάλιστα να έχουν πλέον κάποια υποχρέωση για αυτό. 
 Σύμφωνα μεκείμενο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, μετά την επίσκεψη στον Αρχάγγελο ο Δήμαρχος κ. Μπίνος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αβραμίκας και Μπάτσης αμέσως μετά την επίσκεψη δήλωσε τα εξής:
«Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών με όσα μέσα διαθέτει. Ο Αρχάγγελος είναι ένα ακριτικό χωριό με πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ήδη, τα μηχανήματα του Δήμου εργάζονται στα έσχατα της Αλμωπίας για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά προβλήματα και παθογένειες που λίμναζαν για χρόνια. »
Και όμως ούτε ο κ Δήμαρχος ,ούτε οι κκ Αντιδήμαρχοι δεν βρήκαν να που ούτε μια λέξη δημόσια για την τελεσίδικη απόφαση του εφετείου Θεσσαλονίκης ,με την οποία καταδικάστηκε πρώην δήμαρχος του τότε δήμου Εξαπλατάνου για παράβαση καθήκοντος για έργα που πληρώθηκαν χωρίς να γίνουν ή έγιναν  διαφορετικά από τις προβλεπόμενες προδιαγραφές  με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικά. 
Αυτά τα χρήματα που έκαναν φτερά δεν σας νοιάζουν;
 
Με το συμπάθειο

Α.Α.Π




1 σχόλιο:

  1. Μήπως εννοούσαν τις παθογένειες που λύμναζαν χρόνια ότι τώρα θα κάνουν αποστραγγιστικό έργο, γιατί αυτό που λυμνάζει μετά βρωμάει!!! Τι έλεγε ο μπίνος προεκλογικά? Σε 10 μέρες θα φτιάξω ότι δεν έκανε ο Πασόης σε 4 χρόνια.. τι έκανε μέχρι σήμερα? άλλαξε κάποιες λάμπες με έργο που έγινε επι Πασόη.. Α ' και έκλεισε μια λακούβα μπροστά στου κουμπάρου του το μαγαζί , ενώ αυτή λίγοποιό κάτω από το κέντρο υγείας δεν μας νοιάζει.. κ. Μπίνο αν μετάνιωσες που ασχολήθηκες με τα κοινά, το ποιό αντρίκιο είναι να παραιτηθείς.. και όχι να λυμνάσεις και συ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)