Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών για φιλανθρωπικό σκοπό

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π-μΕ.Α. «Ανατολή», διοργανώνουν συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό,
το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 8.00 το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν έργα του κλασσικού και ρομαντικού ρεπερτορίου.
Γενική Είσοδος 3 ευρώ.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π-μΕ.Α. «Ανατολή».
«Στόχος μας, ως Δημοτική Αρχή Πέλλας, εκτός των άλλων, είναι να εμπνέουμε και να είμαστε αλληλέγγυοι στην πράξη με τους φορείς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να βρίσκονται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης», επισημαίνει για την πρωτοβουλία αυτή ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας.

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου, Μάχη Κυπραίου, καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Ωδείου γιατί, όπως επισημαίνει, «οι πρωτοβουλίες αυτές, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνονται κάθε χρόνο, εκτός από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα τους, αναδεικνύουν ταυτόχρονα και το κοινωνικό προφίλ του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)