Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αντιδήμαρχος ο Γιάννης Ρώσσης




ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ Γιάννη Ρώσση και ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να τον κάνει Αντιδήμαρχο πριν από την κρίσιμη  γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ . Σύμφωνα με δημοσίευμα του προσωπικού ηλεκτρονικού οργάνου του Δημάρχου  ο Γιάννης Ρώσσης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου, ο κ. Ρώσσης είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζει καλά τον πρωτογενή τομέα και θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Όπως υπογράμμισε, ο Δήμος μας είναι κατεξοχήν αγροτικός και με τον ορισμό του κ. Ρώσση δίνεται ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό.

Ο κ. Ρώσσης από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Όπως είπε, θα αγωνιστεί για να συμβάλει στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, καθώς συναισθάνεται την ευθύνη απέναντι στους πολίτες, που δοκιμάζονται σήμερα λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.
Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν  και άλλες αλλαγές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή συνεδρίαση κάποιοι έδωσαν εξετάσεις δηλώνοντας Μπινικώτεροι του Μπίνου.
Επόμενη κίνηση  του Δημάρχου σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του είναι η επαναφορά του Χρήστου Μπάτση. Σύμφωνα  με τις ίδιες πηγές  αναζητείται η φόρμουλα επανόδου. 

Ο Δήμαρχος δεν αποκλείεται να προχωρήσει  και σε άλλες αλλαγές.

4 σχόλια:

  1. Έτσι είναι κύριοι δυστυχώς : Μόλις πετάξεις ένα κομμάτι κόκαλο σε ένα σκυλάκι αμέσως βλέπεις σταματάει το γαύγισμα. Έτσι ειναι κάπως Δημαρχε και οι δημοτικοι σου συμβουλοι. Γιαυτό πρέπει σε όλους να πεταξεις κανένα κοκαλάκι για να σταματούν το γαύγισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω άμα το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιδήμαρχος τεχνικής ο τσιμτσι. Μια ακόμα αλλαγή έπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμαρτησα για μια χιλιαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)