Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ο Δ. Μπινος

 
Ο Σίμος Σωτηρίαδης έσωσε τελευταία στιγμή τον Δήμαρχο Αλμωπίας από τα σφυροκοπήματα του Χρήστου Χουρσόγλου, διακόπτοντας τεχνηέντως την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.
Ο δημοτικός σύμβουλος που εκλέχτηκε με την παράταξη του δημάρχου, επισήμανε μια σειρά προβλημάτων που χρονίζουν . Επέριψε αποκλειστικά τις ευθύνες στον Δήμαρχο επειδή ο Δήμος δεν πήρε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ως ορεινός , όπως έγινε αλλού  και στον νομό με την Έδεσσα.
Τον χαρακήρισε ως τον χειρότερο δήμαρχο που πέρασε τα τελευταία χρόνια.  Ο Χ. Χουρσόγλου επέκρινε και τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομική επιτροπή  και αμφισβήτησσε την νομιμότητα των αποφάσεων , Κάλεσε δε τους αναπληρωματικούς , που συμμετέχουν στη θέση τους να είναι προσεκτικοί. Ακολούθησαν αντιπαραθέσεις μεταξύ Δήμαρχου και Χ. Χουρσόγλου  και ο Σίμος Σωτηριάδης  διέκοψε τη συνεδρίαση . 
Τέλος είνα χαρακτηριστικές οι ευθείες και έμμεσες απειλές του δημάρχου προς δημοτικούς συμβούλους τους οποίους κάλεσε να ... προσέχουν τι λένε

6 σχόλια:

  1. Όλος ο κόσμος της Αλμωπίας το λέει αυτό. Ο Χουρσόγλου απλά το εξέφρασε δημοσίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολες οι φιρμες στη πιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΧΗΤΗΣ;
    ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΕΚΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πίνεις ρε Χουρσόγλου;Μάλλον το συνδιάζεις και με ληγμένα χάπια.Έχεις ακόμη το θράσος να μιλάς,με τέτοια προυπηρεσία με το δήμαρχο των έργων;Δε βγαίνεις καμμιά βόλτα και στο χωριό σου να ακούσεις κανέναν συγχωριανό σου που μου κυκλοφοράς νύχτα και μακρυα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θηριοπετρα ετοιμάζει μεγάλο μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)