Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Τελειωμένη η υπόθεση των Λουτρών Πόζαρ



 

ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

Μπορεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των


Λουτρών Πόζαρ να διαρρήγνυε τα ιμάτια του
όταν κατηγορήθηκε για κρυφή ατζέντα  , αλλά τα γεγονότα τείνουν  προς τα εκεί. Για το θέμα της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης  των Λουτρών μέσα από το νέο σχέδιο νόμου    για τους φυσικούς ιαματικούς πόρους  , ακόμα δεν ετοιμάστηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας , τη στιγμή που δήμοι οι οποίοι δεν έχουν ιαματικές πηγές εξέδωσαν  τέτοια ψηφίσματα. Η αργοπορία και κωλυσιεργία από την πλευρά της παράταξης μόνο τυχαία δεν είναι.

Η κρυφή ατζέντα   εκ των γεγονότων επιβεβαιώνεται.  Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει  όλα να πέσουν στα μαλακά, ενώ φέρεται να ελέγχει απόλυτα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης από το Λουτράκι και δεσμεύτηκε να τους πείσει  να τηρούν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα  όπου  τους παίρνει να υποστηρίζουν και την άποψη ότι αν τα Λουτρά δοθούν σε μεγαλοεπενδυτές , το όφελος θα είναι μεγάλο για την περιοχή. Σιγά –σιγά  πρόκειται να αρχίσουν  και αυτοί ως παράταξη μια τέτοια προπαγάνδα ώστε να πειστούν και οι κάτοικοι της Αλμωπίας . Για να το πετύχουν δε αυτό  θα συνεχίσουν να υποβαθμίζουν συνεχώς την λουτρόπολη που είναι και το μήλον της έριδος, για να διευκολύνουν το όλο εγχείρημα .

Παρά τις χλιαρές μεσοβέζικες ανακοινώσεις κάποιων βουλευτών του νομού , όταν έρθει το σχέδιο νόμου στη βουλή θα το ψηφίσουν , Για τον λόγο αυτό σε όλη την Ελλάδα ζητάν την απόσυρσή του. Εκτός και αν προλάβουν άλλες καταστάσεις , όπως  μια μη αναμενόμενη πτώση της κυβέρνησης . 

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίος ο αποκλεισμός  των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης  από τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως πολλές φορές ο αποκλεισμός και μελών της διοίκησης που προέρχονται από την Αντιπολίτευση.

 

3 σχόλια:

  1. Το έργο χιλιοπαιγμένο.
    Απαξιώνουμε τη δημοτική ή δημόσια επιχείρηση, βάζοντας ότι πιο ανίκανο να την διαχειριστεί, τρώγοντας και πίνοντας μέχρι να σκασμού.
    Φτιάχνουμε κλίμα με τους επαγγελματίες που καλλωπίζουν την κοινή γνώμη. Αυτό είναι εύκολο διότι οι μαυραγορίτες και ηλίθιους γεμάτος ο κόσμος.
    Μπλα μπα μπλα περί ανικανότητας του επιχειρηματία-κράτους καιπόσο θα αναπτυχθεί ο τόπος και το γλυκό έδεσε.
    Για όσους (κι αν υπάρχουν) που θα ήθελαν θυμηθούν να πούμε πολύπρόχειρα και πρόσφατα:
    Αγροτική-Πειραιώς-Σάλας, Ελληνικό(μαρσάρουν δυο χρόνια οι μπουλντόζες)
    Πολύ καλά σας κάνουν. Πολύ το φχαριστιέμαι.
    Το ταγάρι που δεν ξέρει να πει πρόταση με πάνω από 6 λέξεις έγινε άρχοντας με 70% και τώρα ντίλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούλη τελείωσέ τα όλα.
    Πούλα και φάε όσο μπορείς εσύ και τα παιδιά μας. Μη σκας.
    Είναι ζώα δε νογάνε. Πάλι αυτοδύναμος άρχοντας θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εδώ είναι έξυπνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)