Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 12/4 (video)


 

 

 Ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ορατότητα όλη την ημέρα. Το βράδυ ξαστεριά


Την Τρίτη (12/4) η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και καλή ορατότητα σε όλη τη χώρα. Μόνο στα νοτιοδυτικά θα επικρατήσουν λίγες αραιές συννεφιές. Ξαστεριά θα έχει τις νυχτερινές ώρες, με λίγες αραιές συννεφιές, αυξημένες στα νοτιοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοδυτικά 6-7 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσουν σε ένταση τα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τη νύχτα τους -2 και -3 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 6-13 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα.

Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί μεταξύ 7 και 19 βαθμούς, το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα κατά μέσο όρο στο Λεκανοπέδιο.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία την Τρίτη (12/4) στους 5 βαθμούς το πρωί και στους 18 βαθμούς το μεσημέρι κατά μέσο όρο στην πόλη.

Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα - Πρώτη εκτίμησηΟ καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός αλλάζει από την Κυριακή και κυρίως τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας: Οι ψυχρότερες αέριες μάζες από την βορειοανατολική Ευρώπη αναμένεται να καταστήσουν τον καιρό αρκετά άστατο και ψυχρό και αρκετές περιοχές της χώρας.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου για την Μεγάλη Εβδομάδα:

»Με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία: Μισή φθινοπωρο-χειμωνιάτικη και η άλλη μισή προς το Πάσχα ανοιξιάτικη!».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)