Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Υπέρ της μητέρας της 12χρονης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη της και η θεία

Κολωνός: Υπέρ της μητέρας της 12χρονης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη της και η θεία
 
 
Το κατώφλι της Ανακρίτριας πέρασε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Στην 33η ανακρίτρια, κυρία Υφαντή στην Ευελπίδων έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της.

Η 37χρονη έφτασε στην ανακρίτρια υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο πριν απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης, νωρίτερα το πρωί, κατέθεσαν στην ανακρίτρια η θεία από τη Λευκάδα, που αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση και η 19χρονη κόρη και μεγαλύτερη αδελφή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο ήταν υποστηρικτικές προς τη μητέρα στις καταθέσεις τους.

Δεν έχει διευκρινιστεί, εάν προτάθηκαν ως μάρτυρες από την υπεράσπιση ή εάν το ζήτησε η ανακρίτρια, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα, πριν αποφασίσει από κοινού με τον εισαγγελέα, για την προφυλάκιση ή όχι της μητέρας.

Λίγο νωρίτερα αποχώρησαν κρατούμενοι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούμενοι, στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, αφού πήραν προθεσμία για την Τετάρτη.

Οι συνήγοροι τους δήλωσαν ότι αρνούνται τις κατηγορίες και επικαλέστηκαν ιατρικές βεβαιώσεις, για προβλήματα υγείας των εντολέων τους, που όπως είπαν, τους ώθησαν να αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση μέσω εφαρμογών.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκεται και ο 18χρονος γιος της, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε σε κλάματα.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)